Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 24, 2014

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ – Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

kke4
Το 2006, όταν στην Ευρώπη συζητούσαν για την ανάγκη καταδίκης των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων και την καθιέρωση ημέρας μνήμης των θυμάτων τους, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης- τότε Γραμματέας της Κ.Ε. της ψοφοδεξιάς Ν.Δ. και νυν πρόεδρος της βουλής, απέστειλε επιστολή στον «Ριζοσπάστη», στην οποία αρνείτο ότι  τα κομμουνιστικά καθεστώτα διέπραξαν εγκλήματα! Και για να μην ξεχνιόμαστε, ιδού τα αίσχη της ψοφοδεξιάς, της ζαρντιέρας και της καλτσοδέτας:

«Κατ’ αρχήν πρέπει να σας πω ότι είχε κατατεθεί μία πρόταση εδώ και πάρα πολλούς μήνες, να υπάρξει μία τέτοια έκθεση και μάλιστα με διαφορετικό τίτλο. Η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με την επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, την Έλσα Παπαδημητρίου, ήταν ριζικά αντίθετη για να.....
υπάρξει τέτοια έκθεση στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι όσες διαφορές κι αν υπάρχουν ιδεολογικές μέσα στη δημοκρατία, που είναι και η πεμπτουσία της δημοκρατίας, δεν επιτρέπεται να έχουμε κείμενα, τα οποία, στην ουσία, μας διαχωρίζουν με τέτοιο τρόπο και που πολλά από τα γεγονότα που αναφέρονται πιθανόν και να μην είναι κι αληθή και να μην αναφέρονται με ειλικρίνεια, αυτά μπορούν να απασχολήσουν τους ιστορικούς του μέλλοντος και οι αναγνώστες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και βεβαίως ένα κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία, που πιστεύει στην πολυφωνία, στη ζύμωση, στη συζήτηση και στην ένταση πολλές φορές που φέρνουν οι διαφορετικές εκτιμήσεις κι απόψεις, ένα κόμμα που νομιμοποίησε όλες τις φωνές του ’74 και που διαλέγεται και συζητάει με όλους τους φορείς και τα κόμματα και τους κοινοτικούς εταίρους, θεωρούμε ότι μία τέτοια συζήτηση είναι απαράδεκτη. Γι’ αυτό ακριβώς καταψηφίσαμε το κείμενο στην Επιτροπή και να ξέρετε ότι η απόφασή μας είναι να το καταψηφίσουμε και στην Ολομέλεια».
Διαβάστε και τις υπόλοιπες αθωωτικές μαρτυρίες για την κομμουνιστική μέγγενη, των πολιτικάντηδων από όλες τις παρατάξεις στο Εθνικισμός.net




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών