Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 24, 2014

Ο Μπαλτάκος ομολογεί μέσω της "Εφημερίδας των Συντακτών": "Θα δημιουργηθεί νέο κόμμα στα δεξιά για να αναχαιτιστεί η Χρυσή Αυγή ή θα μαζευτούν όλοι οι δεξιοι στη ΝΔ"

Νέα συνέντευξη παραχωρεί ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκος, και αναφέρεται εκ νέου στην ανάγκη η ΝΔ να βρει τον τρόπο να... μαζέψει τις "χαμένες ψήφους στη Χρυσή Αυγή" ειδάλλως θα βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει.

Ο Τ. Μπαλτάκος ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ομολογία του ίδιου για την πολιτική σκευωρία που στήθηκε με εντολή του Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής και στόχο είχε την εκλογική της αναχαίτιση, όταν απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ακόμη και σήμερα έχει συνεννοήσεις με τον Αντώνη Σαμαρά για τις κινήσεις λέει: "Δεν μπορώ ούτε να το διαψεύσω, ούτε να το επιβεβαιώσω."

Στο ίδιο μοτίβο θεωρεί ότι λόγω της....
κοινωνικής συγκυρίας η "δεξιά είναι μόδα και ανάγκη" αλλά η ΝΔ είναι μάλλον αδύναμη - λόγω προσεταιρισμού του ΠΑΣΟΚ - να εκφράσει ένα μεγάλος μέρος της δεξιάς, αν και πιστεύει ότι πρέπει όλοι οι δεξιοί να ενωθούν κάτω από το Σαμαρά, αλλιώς θα πρέπει να... επινοηθεί ένας νέος "ανεκτός" (sic), όπως τον χαρακτηρίζει, πολιτικός σχηματισμός που να μαντρώσει τους ψηφοφόρους, καθώς η ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές της "δεν είναι συνεννοήσιμοι".


Υ.Γ.1
Η Χρυσή Αυγή γνωρίζει ήδη τα σχέδια του καθεστώς για την προσπάθεια πολιτικού σχηματισμού στα... δεξιά της ΝΔ, που βέβαια δε θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα ρυμουλκό του σαπισμένου καραβιού των προδοτών της ΝΔ που σκοπό θα έχει να περισυλλέξει ορισμένους "δεξιούς ψηφοφόρους".

Υ.Γ.2

Το οξύμωρο πάντως στην όλη υπόθεση είναι ότι ένας "καραδεξιός" που υποτίθεται θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αναδόμηση της Δεξιάς στην Ελλάδα, με ακραιφνή αντικομμουνιστικά συνθήματα, μιλά στην Εφημερίδα των Τρομοκρατών (προσφάτως έδωσε εκεί συνέντευξη ο Μαζιώτης) και των ανθελλήνων μαρξιστών, όπως ο Ιος. Τυχαίο;

2 σχόλια:

  1. Όνειρα θερινής νυκτός τα σχέδια σας για την ανάσχεση της Χ.Α δωσίλογοι αναλαφροδεξιούληδες κλεπτοκράτες. Ένας πρώην μετανιωμένος ψηφοφόρος μέχρι το 2009 της ψοφοδεξιάς και μόνιμος ψηφοφόρος της Χ.Α πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγω ειμαι μια πρωην ψηφοφορος της νδ ,αλλα τους καταλαβα πριν το εννια ,οταν μαθαινα οτι στα υπουργεια ο καραμανλης τοποθετουσε ανθελληνες κομμουνια και σκατοεβραιους , απο τοτε τους μισησα ποτε ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών