Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 24, 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τοκογλυφίας


ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τοκογλυφίας

Οι γεωπολιτικές πτυχές της σκευωρίας σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος – Η Ευρώπη των Εθνών, η στροφή στην Ρωσία και ο οικονομικός πόλεμος με τα αρπακτικά των αγορών - Γιατί ο Λαϊκός Σύνδεσμος αποτελεί σημείο αναφοράς και επηρεάζει τα δρώμενα σε διεθνές επίπεδο

Του Ηλία Κασιδιάρη

Η Χρυσή Αυγή από το θέρος του 2012 οπότε και πέρασε δυναμικά στο προσκήνιο της πολιτικής μας ζωής, έγινε βασικό σημείο αναφοράς σε όλα τα διεθνή μέσα και κυρίως για όλες τις ξένες πολιτικές δυνάμεις και τα παγκόσμια λόμπυ. Όλοι έβλεπαν πως ένα κίνημα εθνικής αντίστασης γεννιέται στην Ελλάδα και οι προεκτάσεις αυτού του γεγονότος δεν αφορούσαν μόνο τα πολιτικά δρώμενα στην Πατρίδας μας. Εξ αρχής λοιπόν εκδηλώθηκε σε τρία επίπεδα ο φόβος των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τοκογλυφίας.
Σε επίπεδο πολιτικό και οικονομικό, η αντίσταση που....
εκφράζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος απέναντι στην κυριαρχία των πολυεθνικών τραπεζών και του τοκογλυφικού κεφαλαίου είναι το κακό παράδειγμα για κάθε λαό της Ευρώπης. Μέχρι σήμερα καμία εθνική πολιτική δύναμη δεν είχε αντιπαρατεθεί τόσο ανοικτά με τα αρπακτικά των αγορών, τα διεθνή funds και τους αιμοδιψείς καταστροφείς εθνών και κρατών. Το μονοπώλιο αυτό φαινόταν να το έχει η αριστερά, που στην ουσία είναι το μεγαλύτερο δεκανίκι αυτής της εγκληματικής συμμορίας. Άλλωστε η πλειοψηφία των πολιτικών παραγόντων που στηρίζουν αυτό το απάνθρωπο σύστημα είναι πρών και νυν κομμουνιστές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη με πολλά απτά παραδείγματα (Στουρνάρας, Μέρκελ κοκ). Πολύ πρόσφατα βιώσαμε εκ νέου την «υπόθεση Αργεντινή» σε δεύτερη ή τρίτη έκδοση. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος στάθηκε εξαρχής αλληλέγγυος σε ένα κυρίαρχο κράτος που είπε ΟΧΙ στην εγκληματική πολιτική των αρπακτικών των funds που αβίαστα εξοντώνουν λαούς. Δεν ξεχνάμε άλλωστε πως η πρώτη πράξη αντιπαράθεσης της Αργεντινής με το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα βασίστηκε στο γνωστό δεδικασμένο που είχε επιτύχει ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς απέναντι σε βελγική τράπεζα προς όφελος της Ελλάδος. Σε αντίθεση με την σκληρή γραμμή της Χρυσής Αυγής, οι φαινομενικά αντίρροπες δυνάμεις του Συστήματος εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Ο Σύριζα παρέμεινε πιστός στο δόγμα των απείρων συνιστωσών και είπε ένα σωρό θεωρίες χωρίς στην ουσία να λάβει συγκεκριμένη θέση. Ενώ οι υπάλληλοι του μνημονίου Νδ και Πασόκ έγιναν για χιλιοστή φορά διαφημιστές των ξένων αρπακτικών και εθνικοί μειοδότες.
Ελλάς, Ρωσία και το όραμα για μία νέα γεωπολιτική πραγματικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο
Σε επίπεδο γεωπολιτικών συσχετισμών, μπορεί να πει κανείς πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί μία επαναστατική πρωτοπορία. Για πρώτη φορά έπειτα από πολλές δεκαετίες, ένα πολιτικό κόμμα με ισχυρή επιρροή στον λαό, απαίτησε άμεση στροφή του γεωστρατηγικού προσανατολισμού της χώρας. Πάγιος στόχος μας η σύναψη στενών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων με την Ρωσία. Μία συμμαχία σε επίπεδο ενεργειακό και εν συνεχεία στρατιωτικό που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην πιο σημαντική στρατηγικά ζώνη του πλανήτη, την Ανατολική Μεσόγειο. Ο ελληνικός λαός είναι σύμφωνος στην πλειοψηφία του με αυτή την προοπτική, καθώς τρέφει εξ ορισμού αισθήματα αντιαμερικανισμού, ενώ έχει βιώσει στην πράξη την ανθελληνική πολιτική των δήθεν συμμάχων μας. Ένα άνοιγμα προς τον ρωσικό παράγοντα μπορεί να γίνει πράξη με διάφορους τρόπους, που σε κάθε περίπτωση θα είναι απόλυτα οδυνηροί για τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Μία ελληνορωσική σύμπραξη για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων της ελληνικής ΑΟΖ. Ένα νέο σχέδιο για τους αγωγούς και την μεταφορά της ενέργειας στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος με την συμμετοχή της Ρωσίας. Μία αεροναυτική βάση στο Αιγαίο πέλαγος για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, που θα συνδυαστεί με την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, χωρίς η Τουρκία να μπορεί να επιβάλει το παραμικρό αντίμετρο.
Έτσι οι Ρώσοι θα επιτύχουν την πολυπόθητη έξοδο στην Μεσόγειο παρακάμπτοντας τα Στενά (τα οποία θα ελέγχονται απόλυτα από την Ελλάδα) και το Αιγαίο θα μετατραπεί σε κλειστή ελληνική θάλασσα με όλα τα πλεονεκτήματα σε επίπεδο οικονομίας και γεωπολιτικής που συνεπάγεται αυτό το γεγονός. Εντελώς αντίθετη με αυτή την προοπτική είναι η σημερινή χούντα των εγκληματιών του μνημονίου (Σαμαράς, Βενιζέλος και σία). Το πρόσφατο εμπάργο της κυβέρνησης Πούτιν, επακόλουθο των εγκληματικών κυρώσεων της Ε.Ε. έναντι της Ρωσίας (εγκληματικών σε βάρος των ευρωπαίων πολιτών όπως απέδειξαν τα γεγονότα) δεν αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης. Οι ξεφτιλισμένες ηγεσίες της Νδ και του Πασόκ επέλεξαν να καταστρέψουν οικονομικά χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων αγροτών και να παρέχουν θείο δώρο στην τουρκική οικονομία, για να παραμείνουν πιστά σκυλιά της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Η συγκεκριμένη εθνομηδενιστική τους ενέργεια θα πληρωθεί πολύ ακριβά στις επερχόμενες εκλογές.
Χρυσή Αυγή: Φορέας των αξιών του Ελληνισμού ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και την καταστροφή Εθνών και Παραδόσεων
Τέλος, σε ένα τρίτο επίπεδο, η διαμάχη του Λαϊκού Συνδέσμου με τις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης έχει σημαίνουσα βαρύτητα. Αναφερόμαστε στο μείζον σχέδιο της διεθνούς εξουσίας να καταστρέψει τα έθνη-κράτη, τις παραδόσεις, τις θρησκείες και τον πολιτισμό των λαών της Ευρώπης, με πρώτο και βασικότερο στόχο τον Ελληνισμό. Εδώ η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής θορύβησε όσο κανείς άλλος το Σύστημα, καθώς φάνηκε εξαρχής πως μπορεί να λειτουργήσει ως δύναμη αφύπνισης των εθνικών συνειδήσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαστε το κακό παράδειγμα που μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και να αναχαιτίσει τα σχέδια για ομογενοποίηση όλων των ανθρώπων με στόχο τον άμεσο έλεγχό τους από μία υπερεθνική, παγκόσμια εξουσία. Όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, ακόμα και εμείς οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, παραπέμπουν άμεσα στο προφητικό έργο του Τζ. Όργουελ «1984». Με τη μόνη διαφορά πως στην δική μας περίπτωση ο μεγάλος αδελφός δεν είναι παντοδύναμος, αντίθετα έχει δεχθεί ισχυρά πλήγματα από το Κίνημά μας, που είναι πρωτίστως Κίνημα εθνικής αφύπνισης και αυτογνωσίας.
Οι φυλακίσεις, οι δολοφονίες, οι συλλήψεις πολιτών χωρίς κανένα πρόσχημα είναι οι απτές αποδείξεις του πανικού στον οποίον έχει περιέλθει το Σύστημα. Το περίφημο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που φέρνουν για να ψηφιστεί νύχτα (δηλαδή στα παράτυπα θερινά τμήματα της βουλής) φανερώνει την μανία καταδίωξης που τους έχει καταλάβει. Βλέπουν ότι ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει, αλλά πρέπει πάση θυσία να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους προς το σιωνιστικό λόμπι. Θεωρώ πως βιώνουμε τις ύστατες πράξεις ενός δράματος και όλες αυτές οι άθλιες ενέργειες αποτελούν σπασμωδικές κινήσεις ενός πληγωμένου θηρίου που καταρρέει. Οι ημέρες που έρχονται είναι κρίσιμες για το Έθνος των Ελλήνων, αλλά και για την πορεία ολόκληρου του κόσμου.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει στις πρώτη γραμμή του Αγώνα ενάντια στην καταστροφή της Ελλάδος και των αξιών του ελληνικού πολιτισμού. Ο αγώνας είναι σκληρός, το Σύστημα είναι τρομοκρατημένο από την ραγδαία άνοδό μας και η τελική έκβαση αυτής της μεγάλης μάχης δεν έχει ακόμη κριθεί.
Το ότι η παρούσα ανάλυση γράφεται μέσα σε ένα κελί φυλακής νομίζω πως είναι η καλύτερη επιβεβαίωση αυτής της άποψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών