Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 12, 2014

Την κοπάνησε στις ΗΠΑ ο Κοντομηνάς παρά την απαγόρευση εξόδου

Αποκαλυπτικό άρθρο του Π. Παναγόπουλου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Με δικαιολογία την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα την κοπάνησε στο εξωτερικό ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρά τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί από την ελληνική δικαιοσύνη.

Η ελληνική δικαιοσύνη όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται, λειτουργεί αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ όταν αφορά τις περιπτώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Έτσι αφού ο Δ. Κοντομηνάς πήγε στη Νέα Υόρκη για να δει την οικογένειά του, ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον όπου είχε επαφές υψηλού επιπέδου (sic) με Αμερικανούς αξιωματούχους και επιχειρηματικούς παράγοντες, ενώ κατόπιν μετέβη και στο Σικάγο για το προκαθορισμένο ιατρικό του τσεκάπ!

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοίκησης του Α. Φιλιππίδη. Κι όμως, ο εκλεκτός αυτός κύριος, που του επιβλήθηκε μαζί με την εγγύηση μαμούθ των 5 εκατομμυρίων ευρώ (που αργότερα μειώθηκε στα 4) και αυστηρός περιοριστικός όρος απαγόρευσής εξόδου από τα η χώρα, όχι μόνον δεν βρίσκεται στην φυλακή, αλλά περιοδεύει ανά την υφήλιο με τις ευλογίες της κυβέρνησης, των αρχών, αλλά και της «δικαιοσύνης».

Από άλλες πληροφορίες που διαβάσαμε στον σκανδαλοθηρικό Τύπο...
(που συμπαθεί από ότι φαίνεται πολύ τον Δημήτρη Κοντομηνά και τις συντρόφους του) μάθαμε για συχνές επισκέψεις του στο Παρίσι αλλά και σε άλλα μέρη, όπως στις εξωτικές Μαλδίβες λίγες ημέρες προτού πάθει λοίμωξη του αναπνευστικού και χάσει τα «ραντεβού» του με την αστυνομία.

Φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν στο μεταξύ ο επιχειρηματίας έχει καταφέρει να αλλάξει τους όρους αποφυλάκισής του. Αν όμως είχε γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα έπρεπε να το έχουμε μάθει; Ή μήπως για κάποιους είναι τόσο ασήμαντο γεγονός η είδηση της άρσης των περιοριστικών όρων σε ύποπτους με τόσο βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα;

Όπως αποδεικνύεται περίτρανα για άλλη μια φορά, μπορείς να είσαι καταχραστής, βιαστής, λωποδύτης, εκβιαστής, τρομοκράτης, δολοφόνος, παιδεραστής, ληστής, να είσαι ελεύθερος και να κάνεις ότι γουστάρεις, φτάνει… να μην είσαι Έλληνας Πατριώτης, και να μην τολμάς να εναντιωθείς στα αίσχη της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά!

Αν τολμήσεις και το κάνεις αυτό, συλλαμβάνεσαι αυθωρεί και εν κατακλείδι για παράνομη κατοχή βιβλίων, κρίνεσαι προφυλακιστέος, και μετά… σε ξεχνάει η μάνα σου…

1 σχόλιο:

  1. O Koντομηνάς είχε στην InterAmerican γεν. διευθυντή τον Εβραίο Μίνο (Αβραάμ) Μωυσή, σκληρό σιωνιστή, που τώρα κατέχει υψηλή θέση στην ισραηλιτική παροικία Αθηνών.
    Ο Γιωργάκης Παπανδρέου τον είχε διορίσει διευθύνοντα σύμβουλο στην Εθνική Ασφαλιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών