Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 12, 2014

Η Ντόρα και οι φίλοι της ετοιμάζουν το πολιτικό τέλος του Σαμαρά

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένως ότι ο πολιτικός βίος του Σαμαρά προοιωνίζεται εξαιρετικά σύντομος και όπως λένε στην γλώσσα του ποδοσφαίρου "δεν θα την βγάλει την παρέλαση". Ο πρόεδρος της Πολ. Αν. σε μια κίνηση εξαιρετικής αλαζονείας και πολιτικού ρεβανσισμού υπέγραψε την αποκαθήλωση του με το άδειασμα της Ντόρας αναφορικά με την θέση του ευρωπαϊκού επιτρόπου και την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο στρατόπεδο των...
αντισαμαρικών, οι οποίοι είναι πια πολλοί περισσότεροι από τους αυλικούς του Αντώνη στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες συμμαχίες μεταξύ Καραμανλικών και Μπακογιάννη και έφτασε πια η ώρα που οι Μητσοτακικοί θα πάρουν την εκδίκησή τους για την μεγάλη προδοσία του 1993.

Όλοι τώρα βρίσκονται σε φάση αγρανάπαυσης, αλλά η κοσμογονία στον χώρο της ψοφοδεξιάς ξεκινά σε λιγότερο από 20 μέρες. Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι ατάκες της Μπακογιάννη στην Τζιά που δημοσιεύτηκαν στον καθεστωτικό Τύπο. Η Ντόρα φέρεται να δήλωσε: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσους καινούργιους φίλους έκανα επειδή με... έκοψαν από επίτροπο. Ίσως αυτό να μου βγει σε καλό. Όπου πάω, όπου βρεθώ, εκείνο που διαπιστώνω είναι ότι ο κόσμος βρίσκεται στα κάγκελα με τον ΕΝΦΙΑ».

Για όσους ξέρουν να διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές, αυτό είναι ξεκάθαρο μήνυμα της Μπακογιάννη στον κομματικό της στρατό, αλλά και στους εσωκομματικούς αντιπάλους ότι όλα έχουν δρομολογηθεί για αλλαγή ηγεσίας στην Νέα Δημοκρατία και αυτό θα συμβεί είτε πριν είτε μετά τις πρόωρες εθνικές εκλογές, όπου η ψοφοδεξιά θα ανασυνταχθεί μετά την συντριβή της.
Λίγες μέρες υπομονή ακόμα, ο Σεπτέμβρης είναι κοντά...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών