Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 12, 2014

Παρεμπόριο και λαθρομετανάστες πάνε παράλια - Μαζί και η εγκληματικότητα!

Ένα ατέλειωτο… παζάρι έχει στηθεί πάνω στις αμμουδιές των παραλιών της χώρας, μόνο που στην περίπτωση αυτή οι πάγκοι είναι «κινούμενοι». Όταν οι πόλεις αδειάζουν και οι κάτοικοί τους αναζητούν την δροσιά της θάλασσας, τους ακολουθούν δεκάδες χιλιάδες παράνομοι τριτοκοσμικοί μικροπωλητές που ψάχνουν την πελατεία τους μεταξύ των λουομένων. Οι «επισκέψεις» γίνονται κατά ριπάς…

Πριν προλάβει να περάσει ο ένας πλανόδιος και να σου διαφημίσει την πραμάτεια του από τα προϊόντα που φωνάζουν από μακριά ότι είναι «μαϊμού» και η χρήση τους (γυαλιών ηλίου, αρωμάτων, αποσμητικών και… αντηλιακών) αποτελεί κίνδυνο για τους αγοραστές, εμφανίζεται ο...
δεύτερος και στην συνέχεια ο τρίτος και ο τέταρτος. Μέσα σε τρία λεπτά μπορεί να σε «ενοχλήσουν» την ώρα που κοιμάσαι, συζητάς με την παρέα σου ή παρακολουθείς το κύμα να σκάει στα πόδια σου, πάνω από δέκα πλανόδιοι.

Πρόκειται για μια εικόνα που δεν αρέσει στους περισσότερους τουρίστες οι οποίοι επιθυμούν ηρεμία στις διακοπές τους και όχι το ατελείωτο πηγαινέλα δεκάδων ατόμων αδιευκρίνιστης εθνικότητας πάνω από τα κεφάλια τους.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και τα επεισόδια μεταξύ των λαθρομεταναστών για τον έλεγχο της «πιάτσας» στις παραλίες. Ο τζίρος είναι μεγάλος και οι αλλοδαποί μικροπωλητές “σκοτώνονται” προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους λουόμενος με την αστυνομία να αναλαμβάνει δράση κατόπιν εορτής!  

Συγκεκριμένα στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, ένας 26χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, συνελήφθη για εκβίαση, ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 36χρονου ομοεθνή του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη ένα 26χρονο και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, οι οποίοι δεν εντοπίσθηκαν.

Συγκεκριμένα οι τρεις δράστες (μικροπωλητές), αρχικά εκβίασαν τον 36χρονο προκειμένου να εγκαταλείψει την παραλία της Αγίας Παρασκευής όπου δραστηριοποιούταν ως μικροπωλητής. Στη συνέχεια, αφού ο 36χρονος δεν εγκατέλειψε την παραλία, οι τρείς δράστες τον πλησίασαν και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και ένα δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού.

Στο σπίτι στο οποίο διέμεναν οι δύο από τους δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τσάντες με είδη παρεμπορίου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών