Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2014

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία των περιφερειακών συμβούλων της “Ελληνικής Αυγής” στην Δυτική Ελλάδα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακολουθούν και άλλες ορκομωσίες, με αποκορύφωμα αυτή του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας!

Ορκίστηκαν με δέηση εις τον τριαδικό Θεό δια ανατάσεως της δεξιάς χείρας και την ένωσης των τριών δακτύλων, με πίστη και αφοσίωση προς το σύνταγμα της Ελλάδος και αφοσίωση αλληλεγγύης προς όλο τον Ελληνικό λαό ο οποίος χειμάζεται κάτω από την σκληρή λιτότητα και την μπότα των σκληρών μέτρων της Τρόικα σε συνεργασία με την εντολοδόχο Ελληνική κυβέρνηση.
Οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής ο Χρήστος Ρήγας, επικεφαλής του συνδυασμού, και η Γεωργία Αρετή Κοκκότη καταχειροκροτήθηκαν και...
δέχτηκαν θερμά συγχαρητήρια από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων. Επίσης δέχτηκαν και την ευχή του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνεστίαση στα γραφεία της Ελληνικής Αυγής όπου δέχθηκαν λουλούδια και πολλές ευχές.







Η Ελληνική Αυγή πολύ σύντομα θα κάνει κοινωνικό συσσίτιο προς τις λαϊκές γειτονιές του δήμου Πατρέων και όλου του νομού Αχαΐας, του νομού Ηλείας και του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Οι συνεχόμενες και πετυχημένες περιοδείες οι οποίες δεν σταμάτησαν ποτέ από την 25 Μαΐου που έγιναν οι εκλογές και θα συνεχιστούν με βασικό σύνθημα την αλληλεγγύη και την αγάπη προς όλους τους Έλληνες.





Ότι είναι ευεργετικό από την νέα περιφερειακή αρχή, υπέρ του Ελληνικού λαού και τους δεινοπαθούντες πολίτες της Δυτικής Ελλάδας η Ελληνική Αυγή θα το στηρίζει. Ότι είναι αντίθετο προς τον Ελληνικό λαό η Ελληνική Αυγή θα είναι πάντα όρθια και απεναντί τους!

 

Ελληνική Αυγή Δυτικής Ελλάδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών