Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2014

Πλημμύρισαν από Συναγωνιστές οι Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος στις ομιλίες για το αντιρατσιστικό τερατούργημα


Μέτωπο Νεολαίας
Τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014, κατά την συνάντηση των μελών του Μετώπου Νεολαίας, και με αφορμή το αποκαλούμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός των επόμενων ημερών από την προδοτική κυβέρνηση, η συναγωνίστρια Μιχαλολιάκου Ουρανία πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με το συγκεκριμένο νόμο – έκτρωμα, αναλύοντας όλες τις πτυχές του, καθώς και τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου που.....
παραμένουν ίδιες και αναλλοίωτες από την πρώτη στιγμή που έγινε η σχετική πρόταση νόμου. Ωστόσο, τα γραφεία μας στην οδό Δηλιγιάννη ήταν για ακόμη μια φορά κατάμεστα, καθώς αυτή τη φορά, εκτός από τα μέλη του Μετώπου, δυναμικό παρόν έδωσε και πλήθος άλλων συναγωνιστών από την τοπική οργάνωση Αθηνών.

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο – τέρας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της παγκοσμιοποίησης και των άρρωστων εγκεφάλων που την προωθούν και την στηρίζουν, αγνοώντας παντελώς τόσο τα ιστορικά δεδομένα, όσο και την Ελληνική πραγματικότητα, που η έκφραση πια και ο εθνικισμός των Ελλήνων θα ποινικοποιείται.   Σύμφωνα, λοιπόν, με το επαίσχυντο αυτό νομοσχέδιο, θα θεωρείται αδίκημα η άρνηση του ολοκαυτώματος των Εβραίων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά δεν θα θεωρείται αδίκημα η άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων σε Πόντο και Μικρά Ασία, των Αρμενίων, καθώς και των υπολοίπων χριστιανικών πληθυσμών από τους Οθωμανούς Τούρκους. Είναι πασιφανές ότι οι τάξεις εκείνες που προωθούν την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου αποβλέπουν στην εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων, κάτι που συνεπάγεται τη βέβαιη δημιουργία πλήθους άλλων προβλημάτων, από όσων υπόσχεται ψευδώς ότι θα λύσει. Αρνούμενο, λοιπόν, τις γενοκτονίες των Ελλήνων, καθώς και τις βαρβαρότητες, τους διωγμούς και τις σφαγές που υπέστησαν από τον προαιώνιο εχθρό, θεωρεί τους Έλληνες πολίτες δευτέρας κατηγορίας, στρέφεται ευθέως εναντίον της ισότητας όλων των Ελλήνων πολιτών και τους καθιστά υπόπτους σε όλες τις περιπτώσεις ως «ρατσιστές».

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εκτρωματικό νομοσχέδιο έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής, καθώς ενυπάρχουν σε αυτό αοριστίες που πολύ εύκολα μπορούν να ερμηνευτούν κατά το δοκούν, οδηγώντας ακόμα και σε πράξεις βίας. Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, δεν είναι που η ξενόδουλη κυβέρνηση, όσο και οι «ανθρωπιστές» εκπρόσωποι της αριστεράς, δεν αντιδρούν στην μη αναφορά της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόνου, της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων, ώστε να μην λειτουργήσει ως υποστηρικτικός παράγοντας του εθνικισμού. Παράλληλα, γίνεται για ακόμη μια φορά ξεκάθαρο πως η συγκεκριμένη απόπειρα λογοκρισίας, καθώς και ποινικοποίηση σκέψης και γνώμης, έρχεται και για ακόμη έναν λόγο, καθώς θα τιμωρείται όποιος δεν συμφωνεί με το προδοτικό και ανθελληνικό σύστημα, ενώ ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων θα καλλιεργείται εις το έπακρον.
Στη συνέχεια, έγινε αναφορά σε επιστολές που έχει αποστείλει, επανειλημμένως,  η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καταδικάζοντας το εκτρωματικό αυτό νομοσχέδιο, με το οποίο επιχειρείται η κατάργηση της Εθνικής και Ιστορικής μας Μνήμης, καθώς και στο πλήθος αντιδράσεων προερχόμενων από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και ιστορικούς συγγραφείς, οι οποίοι ζητούν την ματαίωση του υπαγορευμένου από ξένα κέντρα εξουσίας ελεεινού νομοσχεδίου. Επίσης, αναφορά έγινε και σε επιστολές μιας σημαντικής μερίδας Ιεραρχών, οι οποίοι κατακεραυνώνουν το υποτιθέμενο νόμο που προωθεί τον «αντιρατσισμό», όπως ευαγγελίζονται οι δημιουργοί του, και θέτουν την προδοτική κυβέρνηση προ των ευθυνών της, μιλώντας για ένα στυγερό έγκλημα κατά του Ελληνισμού και για μια στυγνή δικτατορία που ποινικοποιεί όχι μόνο την πράξη, αλλά και την έκφραση λόγου, πολεμώντας την ελληνορθόδοξη παράδοση μας. Ωστόσο, ιδιαίτερη μομφή γίνεται και για την με κάθε τρόπο προσπάθεια προστασίας σεξουαλικών παρεκτροπών και διαστροφών, καθώς το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επρόκειτο να περιέχει και ειδικό άρθρο για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Αυτή τη στιγμή, έπειτα από την δυναμική αντίδραση της Χρυσής Αυγής, σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις και τις αντιδράσεις ποντιακών και μικρασιατικών συλλόγων, η συζήτηση και η ψήφιση του νόμου έχει μετατεθεί για μια ακόμη εβδομάδα. Σίγουρα η υποχώρηση αυτή δηλώνει τον προβληματισμό και τον πανικό της ανθελληνικής κυβέρνησης, αλλά οι προσπάθειες τους να βρουν κατάπτυστες εφεδρείες για να στηρίξουν το νομοθετικό αυτό έκτρωμα, δίνοντας ανταλλάγματα, συνεχίζεται. Ωστόσο, η Χρυσή Αυγή ως ο μοναδικός υπερασπιστής και θεματοφύλακας της Ιστορικής Αλήθειας και της Εθνικής μας Μνήμης, τάσσεται εμπράκτως στο πλευρό των Ελλήνων και ενάντια σε κάθε εθνοκτόνα πρόθεση. Και επειδή ως Έλληνες Εθνικιστές δεν λησμονάμε τις Αλύτρωτες Πατρίδες του Ελληνισμού και προασπίζουμε την αξιοπρέπεια και την εθνική μας υπερηφάνεια, η Χρυσή Αυγή εισηγείται νέο νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της άρνησης των ολοκαυτωμάτων του Ελληνικού λαού από κάθε ξένο κατακτητή.

Τέλος, ομάδα μελών του Μετώπου Νεολαίας, παράλληλα με την ομιλία που διεξαγόταν εντός των γραφείων, πραγματοποιούσε για ακόμη μια φορά την υπόσχεση που έχει δώσει στο προσκυνημένο σύστημα, ότι δεν θα το αφήσει σε ησυχία μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη για την βρώμικη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του Κινήματος μας. Απέναντι, λοιπόν, από τα γραφεία μας στο σταθμό Λαρίσης, δίπλα από το σύνθημα που στέκει επιβλητικό θυμίζοντας στους προδότες ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν… «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ»…, ένα άλλο σύνθημα είναι πλέον εκεί για να θυμίζει στον ελληνικό λαό το κατάπτυστο εκείνο πολιτικό ανδρείκελο, που αντί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιπαρατεθεί μαζί μας σε επίπεδο πολιτικής, έπαιρνε τηλέφωνα, εκείνος και η κουστωδία του, για να μάθουν πως πάει η ανάκριση…
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ.
Τ.Ο. Εύβοιας
Στα πλαίσια της πανελλαδικής ενημέρωσης του λαού μας για τον "αντιρατσιστικό" νόμο που επιχειρεί επίμονα να κατεβάσει προς ψήφιση η συγκυβέρνηση, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα σχετική εκδήλωση. Η Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Α. Μπάρου, έκανε μια κατατοπιστική εισήγηση για την έννοια του ρατσισμού, την ισχύουσα -από το 1979 νομοθεσία- για την αντιμετώπισή του και τους πραγματικούς λόγους της επιμονής του καθεστώτος για τον νέο εθνοκτονικό νόμο, που καταστρατηγεί βασικά συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων.

Ο κύριος ομιλητής, καθηγητής Στ. Σπύρου, επεσήμανε τους ξεκάθαρα ρατσιστικούς νεωτερισμούς του λεγόμενου "αντιρατσιστικού" νόμου, που περιορίζει την ελευθερία του λόγου και καταργεί το τεκμήριο αθωότητας σε στοχευμένη κατηγορία πολιτών, την (ακόμα) πλειοψηφία του λαού μας: τους Έλληνες, χριστιανούς και ετεροφυλόφιλους. Διευκρίνισε την υποκρισία των νεοδημοκρατών βουλευτών συγκεκριμένων νομών, που -τάχα- αντιδρούν ζητώντας για ψηφοθηρικούς λόγους την ποινικοποίηση και των γενοκτονιών των Ελλήνων, που ο νόμος-έκτρωμα δεν προβλέπει. Αναφέρθηκε εκτενώς στις γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, αλλά και άλλων λαών, η αμφισβήτηση ή η άρνηση των οποίων επιτρέπεται - κατά την επιθυμία της Τουρκίας και του διεθνούς σιωνισμού. Αναφέρθηκαν επίσης οι διατάξεις προς εκμετάλλευση από τους λαθρομετανάστες, που εξασφαλίζουν "νομιμοποίησή" τους με απλή κατάθεση για εκφορά "ρατσιστικού" λόγου εναντίον τους από οποιονδήποτε Έλληνα, του οποίου το τεκμήριο αθωότητας καταργείται και θα θεωρείται ένοχος μέχρι ν' αποδείξει ο ίδιος ότι είναι αθώος!
Ο παραλογισμός που είδαμε να εφαρμόζεται τον τελευταίο χρόνο έναντι των Χρυσαυγιτών, επεκτείνεται έναντι ολόκληρου του ελληνικού λαού δια του συγκεκριμένου νόμου!

Κατά την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε, διατυπώθηκαν από το ακροατήριο και οι τραγελαφικές επιπτώσεις της τυχόν υπερψήφισης του συγκεκριμένου γενοκτονικού νόμου, σε κλασσικά κείμενα του Ελληνισμού, από τον Αίσωπο (αναφέρθηκε ο "ομοφοβικός" μύθος περί της αιδούς) ως τον Παλαμά (με τον Δωδεκάλογο Του Γύφτου), αλλά και τα ιερά κείμενα της Ορθοδοξίας, από την Αγία Γραφή και τις επιστολές των Αποστόλων ως τις διδαχές των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας. Ο Όργουελ φάνηκε προφητικός με το "1984" του, πέφτοντας απλά έξω 30 χρόνια στην περίπτωση της Ελλάδος.
Οι Χρυσαυγίτες θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μας για την υπεράσπιση του Έθνους μας, χωρίς να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, μέχρι τη Νίκη!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!
Τ.Ο. Φυλής-Καματερού

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Φυλής – Καματερού στην ομιλία που έγινε ενάντια στον αντιρατσιστικό νόμο, από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής συναγωνιστή Δημήτρη Πολυμερόπουλο . Ο κόσμος με την του παρουσία του, Άυγουστο μήνα και εν μέσω καύσωνα είπε ένα μεγολοπρεπές ΟΧΙ στον νόμο έκτρωμα που φέρνει εσπευσμένα προς ψήφιση, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Ο συναγωνιστής Πολυμερόπουλος με τον πύρινο και καυστικό του λόγο, τόνισε ότι πρόκειται για ένα επαίσχυντο νομοθέτημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το πεδίο στους ανθέλληνες, να ασχημονούν, αρνούμενοι τις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι αυτό που τίθεται σε αμφισβήτηση από το επαίσχυντο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, που φέρνει η κυβέρνηση σαν τον κλέφτη μέσα στο καλοκαίρι, είναι η Εθνική μας Μνήμη. Είναι το δικαίωμά μας να μην ξεχάσουμε τα εγκλήματα που βίωσαν οι πρόγονοί μας. Είναι το δικαίωμα μας στην Ύπαρξη, την Αξιοπρέπεια και την Μνήμη. Είναι το δικαίωμά μας να είμαστε Έλληνες!
Τ.Ο. Σαλαμίνος
Ομιλία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Σαλαμίνος με αφορμή τον προς ψήφιση "αντιρατσιστικό" νόμο.

Ο συναγωνιστής Λεόντιος Κιοπεξής διάβασε κείμενα για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας μιας γενοκτονίας που η προδοτικά υπόδουλη Ελληνική κυβέρνηση με το νομοσχέδιο τιμωρίας και φυλάκισης της γνώμης θέλει να αποκρύψει, να το ρίξει στη λήθη. Οι ξένοι εντολοδόχοι οι διαμορφωτές μαζών και γνώμης με την απαίτηση ψήφισης του νομοσχεδίου του γνωστού ως "αντιρατσιστικού" θέλουν να φιμώσουν τις γνώμες που αντιτίθενται στα αντεθνικά τους σχέδια. Τέλος διαβάστηκαν επιστολές διαμαρτυρίας από Ποντιακούς συνδέσμους προς τους βολευτές της σημερινής κυβέρνησής και μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις.
 Πυρήνας Κέρκυρας
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πυρήνα Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Αυγούστου η ενημερωτική ομιλία για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο-έκτρωμα.  Ένα επαίσχυντο νομοθέτημα που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό απο την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής και στην ουσία ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό πεδίο στους ανθέλληνες να αρνούνται τις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει η Χρυσή Αυγή να τεθεί σε αμφισβήτηση το δικαίωμα μας να μην ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα που βίωσαν οι πρόγονοί μας. Είναι το αναφαίρετο δικαίωμά μας να είμαστε Έλληνες, να Τιμούμε την Ιστορία μας και να την διδάσκουμε στα παιδιά μας.
Τ.Ο. Ξάνθης

Ομιλία για τον αντιρατσιστικό νόμο-έκτρωμα
Πυρήνας Λοκρίδος
Την Δευτέρα 25 Αυγούστου στα γραφεια του Πυρήνα Λοκρίδας,πραγματοποιήθηκε ομιλία-ενημέρωση απο τον υπεύθυνο του πυρήνα και περιφερειακό σύμβουλο Στ.Ελλάδος Θεόδωρο Πάνο με θέμα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθουν τα ανδρείκελα της  κυβέρνησης.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε  στον πραγματικό σκοπό αυτού του εκτρωματικού νομοθετήματος που δεν ειναι άλλος από την πλήρη διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας και την μεταλλαξή της σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης,σε μια νοσηρή,εκφυλισμένη κοινωνία.Τέλος, τονίστηκε η θετική αντίδραση μερίδας Μητροπολιτών αναφορικά με το ανθελληνικό αυτό νομοσχέδιο.
Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο κάλεσμα της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προβληματισμό παρακολούθησαν την  Ομιλία του Συναγωνιστή Τάσου Δημητρακόπουλου σχετικά με το νέο Ανθελληνικό-Νομοσχέδιο έκτρωμα που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση των ξένων εντολοδόχων.

Την ομιλία ξεκίνησε η Ευγενία Χρήστου-Γερμενή. Απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό με υψηλό ηθικό από τον σύζυγό της, Γ. Γερμενή, την ίδια καθώς και από όλους τους αδίκως προφυλακισμένους μας συναγωνιστές. Ανάλυση στα άρθρα του Ανθελληνικού «Αντιρατσιστικού» αλλά και γενική συζήτηση καθώς και ανταλλαγή απόψεων με τον κόσμο, πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής και δικηγόρος Τ. Δημητρακόπουλος. Χαρακτηριστική ήταν οργισμένη αντίδραση των Ελλήνων στο άκουσμα των διώξεων που θα υποστούν οι Έλληνες από ένα στημένο «Αντιρατσιστικό» από αποκλειστικά και μόνο  στρέφεται εναντίων των Ελλήνων, της ελεύθερης σκέψης και γνώμης. Όπως χαρακτηριστικά ανέλυσε ο συναγωνιστής, τα προβλήματα και οι παγίδες που εμπεριέχει το νέο Ανθελληνικό «Αντιρατσιστικό» Νομοσχέδιο, μας οδηγούν σε «άσχημες» ατραπούς, όπως π.χ. με τα θέματα της θρησκείας μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παράδοξα και ανήκουστα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, δείχνουν τα Ξένα ΜΜΕ,  που για ακόμα μια φορά κάλυψαν και αυτή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παίρνοντας ταυτόχρονα συνεντεύξεις από στελέχη και απλό κόσμο.
Τ.Ο. Τρικάλων

Ομιλία-παρουσίαση των θέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το ανθελληνικό "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Αυγούστου στα Τρίκαλα στα γραφεία της Τ.Ο του Κινήματος, από τον εκπρόσωπο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων. Ο ομιλητής ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών και μεταξύ άλλων τόνισε:
Η προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου,με την σύμφωνη γνώμη σύσσωμης της Αριστεράς, για την ποινικοποίηση της ελεύθερης εκφοράς της γνώμης και της σκέψης, καθώς και η προσπάθεια  λοβοτομής της ιστορικής μνήμης του Έθνους, είναι η ουσία του όλου νομοσχεδίου. Η υποκρισία των βουλευτών της ΝΔ που για πολιτικάντικους και μόνο λόγους ζητούν "βελτιώσεις" στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το "φύλο συκής" του πολιτικού συνονθυλεύματος που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση,και που έντρομο από τις αντιδράσεις έσπευσε να αποσύρει άρον-άρον και για λίγες μέρες το νομοσχέδιο έκτρωμα. Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σταθερά και με συνέπεια επί σειρά ετών, προτείνει, αγωνίζεται και ακολουθεί τον μοναχικό και τίμιο δρόμο του αγώνα για  την προάσπιση της Ελευθερίας, και της Εθνικής ιστορικής μνήμης.
Τ.Ο. Λαμίας

Χθες στα γραφεία της Τ.Ο Λαμίας πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα "ΟΧΙ στο Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο, ΟΧΙ στον Ρατσισμό κατά των Ελλήνων". Ομιλητές ήταν ο συναγωνιστής Γ. Κοκουγιάννης και ο συναγωνιστής Απ. Γκλέτσος. Στις ομιλίες επισημάνθηκε πως ο ελληνικός λαός δεν ήταν ποτέ ξενόφοβος και ποτέ δεν αντιμετώπισε ρατσιστικά τους λαθρομετανάστες εισβολείς. Εκμεταλλευτές ανθρώπων και ρατσιστές ήταν πάντα η άρχουσα οικονομική και πολιτική τάξη. Τονίστηκε, πως το νομοσχέδιο σκοπό έχει να μη διαδίδονται ελεύθερα οι ιδέες και η φιλοσοφία του ελληνισμού και να μείνουν στη λήθη τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος των Ελλήνων. Ο Εθνικισμός είναι η μόνη ιδεολογία που προάγει την αρετή, την δημιουργία, την ελευθερία. Ο Εθνικισμός είναι η μόνη ιδεολογία που μπορεί να μας βγάλει από αυτό το τέλμα που μας έχουν φέρει τα κόμματα που κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Η δικαίωση της Ιδεολογίας μας και του Αρχηγού μας είναι κοντά. Ο Αγώνας συνεχίζεται.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών