Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2014

ΠΛΑΓΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ (ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ)

papamimikos--2-thumb-large
Ως γνωστόν, ο εκλεγμένος βουλευτής ενός κόμματος μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να εκφράζει προσωπικές του απόψεις (και ο λαός να κρίνει την ειλικρίνειά τους ή μη, από το τι ψηφίζουν τις κρίσιμες ώρες στη βουλή). Όμως, ο διορισμένος γραμματέας ενός κόμματος εκπροσωπεί το κόμμα κι όχι τον εαυτό του, άρα δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, αλλά τις απόψεις του κόμματός του.
Στην εκπομπή «Πρωινό MEGA», λοιπόν, εμφανίστηκε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της νουδούλας Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με....
τον «Νόμο του Αίσχους» (τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό»…), δήλωσε τα εξής: «Είμαι βέβαιος ότι μέσα σε 10 ημέρες η Κυβέρνηση θα φέρει το αντιρατσιστικό στη Βουλή και θα περάσει. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε για το σύμφωνο συμβίωσης και για τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα».
Συνεπώς, η νουδούλα τάσσεται υπέρ του γάμου των τοιούτων, δεν τολμάει να το πει ευθέως λόγω των εκλογών που έρχονται, αλλά το λέει πλαγίως (δια του γραμματέα της) στους… ενδιαφερομένους τοιούτους, για να μην τους χάσει από… πελάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών