Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

Τι απέγινε το κίνημα "Είμαστε όλοι Έλληνες εβραίοι";!

Μάιος 2012 - Εκλογές στην Ελλάδα και η Χρυσή Αυγή εκλέγει με ποσοστό 7% 21 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα Εθνικιστικό Κίνημα - εκτός συστήματος - εισέρχεται στο Κοινοβούλιο και το παγκόσμιο κατεστημένο των τοκογλύφων και των εκμαυλιστών των εθνικών συνειδήσεων τρομοκρατείται.

Η Εντολή δίνεται από τη... στοά: "Ξανά εκλογές και φιμώστε τη Χρυσή Αυγή και συκοφαντήστε τη με κάθε τρόπο"..
Το site της Χρυσής Αυγής "πέφτει", τα ΜΜΕ σταματούν κάθε προβολή του Εθνικιστικού Κόμματος και η παγκόσμια κοινή γνώμη ξεσηκώνεται εναντίον των..."νεοναζιστών"...

Όλη η υποκουλτούρα- που βαφτίζεται ως..."επιστημονική κοινότητα" όταν στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο παρά.....
αδηφάγα παρασιτικά ανθρωπάκια που δε συμβάλλουν σε καμιά εξέλιξη της ανθρωπότητας - Ακαδημαϊκοί, λογοτέχνες, διανοητές, ανάμεσα τους και παλιοί πολιτικοί κτλ στέλνει ένα κείμενο στα ΜΜΕ με τον πομπώδη και αποκρουστικό τίτλο "Είμαστε Όλοι Έλληνες εβραίοι" ζητώντας να συγκεντρωθούν υπογραφές... εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Φυσικά το κείμενο αναδημοσιεύεται από όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ (CNN - BBC - The Guardian - Bild κτλ) και δημιουργείται - τεχνητά - ένα "κίνημα" συμπαράστασης (γιατί άραγε..;) στους εβραίους που ζουν στην Ελλάδα και έχουν δώσει εντολή να... εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή.

Δημιουργούν και το δικό τους ιστότοπο (www.weareallgreekjews.eu) και με την αγαστή συνεργασία ΜΜΕ και των εγχώριων ακροαριστερών - θιασωτών της βίας  (οι "φίλοι" των Δεκεμβριανών τους στήριξαν) και προωθούνται διαδικτυακά.

Μάταια όμως όλα...
Η Χρυσή Αυγή ακλόνητη στα ποσοστά της, παρά τον απηνή πόλεμο, και οι υπογραφές δε φθάνουν ούτε τις.....3000!!! (ούτε οι εβραίοι της Ελλάδος δεν υπέγραψαν τελικώς)

Το site.. ολοκληρώνει τη "μιας χρήσεως" λειτουργία και ο "Έμπορος των Εθνών" θα βρει τον τρόπο για να το αξιοποιήσει.
Όχι φυσικά.. Δε συνεχίζει το "περιούσιο" έργο του της διαπόμπευσης της Χρυσής Αυγής και της... αφύσικη θεώρησης της διττής φυλετικής φύσεως ενός ανθρώπου.
Είναι ένα.... εμπορικό κατάστημα που πουλά μπλουζάκια για... Nerds!

Τι νομίζατε... Ότι δε θα έβρισκε τον τρόπο να αξιοποιήσει το site ο "Έμπορος των Εθνών";! Όλα άλλωστε έχουν την τιμής τους για ορισμένες φυλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών