Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2014

Η Χούντα του μνημονίου, η προπαγάνδα και η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η Χούντα του μνημονίου, η προπαγάνδα και η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έρχονται τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

Ελάχιστοι μήνες έχουν περάσει από την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών του Μαΐου, οι οποίες ασφαλώς είχαν πολιτικό χαρακτήρα, περίοδο κατά την οποία τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκαν μεταρρυθμίσεις, μειώσεις φόρων, ανάπτυξη και άλλα πολλά τα οποία οι ίδιοι με τις αποφάσεις τους και με τους νόμους τους οποίους ψήφισαν στα θερινά τμήματα ανέτρεψαν πλήρως. Έτσι λοιπόν, στις επόμενες ημέρες αρχίζει ένα νέο θέατρο του παραλόγου, ένας νέος χορός των «ΘΑ», προκειμένου να εξαπατηθεί και πάλι ο Ελληνικός λαός.
Ξαφνικά τόσο η Ν.Δ., όσο και οι συνεταίροι της στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ, έγιναν αντιμνημονιακοί και το πλέον εξωφρενικό... διώχνουν την τρόικα! Αυτό που......
προπάντων εξορκίζουν με κάθε τρόπο είναι την διενέργεια εκλογών. Το ζήτημα που τίθεται επί του προκειμένου είναι πως δύο κόμματα, τα οποία σε πρόσφατες εκλογές πήραν πολύ λιγότερες από δύο εκατομμύρια ψήφους σε μία χώρα έντεκα εκατομμυρίων, πως έχουν την απαίτηση προς χάριν της περίφημης “σταθερότητας” να μη γίνουν εκλογές όντας κυβέρνηση μειοψηφίας;
Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι η προπαγάνδα η οποία ασκείται από τους επίσης συνεταίρους τους στην εξουσία, “νταβατζήδες” των ΜΜΕ, δεν έχει όρια. Εκατοντάδες πυρκαγιές είχαμε δυστυχώς και αυτό το θέρος, όμως δεν είδατε ούτε μία φορά στα δελτία ειδήσεων των σταθμών του καθεστώτος της χούντας του μνημονίου να υπάρχει έστω κι ένα πλάνο από τις κατοικίες και τα δάση που κάηκαν. Είναι αυτοί οι ίδιοι που άλλες χρονιές άρχιζαν και τέλειωναν τα δελτία τους με αυτό το θέμα μαζί βεβαίως με την καταγγελία για ανεπάρκεια των αρχών. Με ένα μαγικό ραβδάκι οι μηχανισμοί προπαγάνδας όλα αυτά τα εξαφάνισαν...
Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια, έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια όντως μεγάλη αρχαιολογική έρευνα για λόγους πολιτικούς με αποκορύφωμα την επίσκεψη Σαμαρά στον αρχαιολογικό χώρο, παίρνοντας βέβαια μαζί του τον επίσημο φωτογράφο του και τον εικονολήπτη της κρατικής τηλεόρασης.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ας έλθουμε όμως τώρα στην συστηματική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού προς χάριν των διεθνών τοκογλύφων σε μία χώρα που υποτίθεται ότι θα έσωναν με το μνημόνιο αλλά την βυθίζουν κάθε ημέρα που περνάει όλο και περισσότερο στην απαξία και το οικονομικό χάος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο περίφημος νόμος ΕΝΦΙΑ και η προσπάθεια ενός ολόκληρου συστήματος προπαγάνδας να λέει πως δεν φταίει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. για τον νόμο, αλλά ένας υπάλληλος που έκανε λάθος... Εάν έτσι έχει το θέμα που είναι αυτός ο υπάλληλος; Φάντασμα είναι και δεν μπορούν να τον βρουν; Και πως φταίει ο υπάλληλος, αφού επιμένουν στην εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ ενός νόμου ο οποίος με απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας έχει κριθεί αντισυνταγματικός, αφού αποτελεί στην ουσία δήμευση σε δόσεις της περιουσίας των Ελλήνων;
Τραγικός ο ρόλος του Βενιζέλου και του Σαμαρά και στο εμπάργκο κατά της Ρωσίας, το οποίο διέταξε ο Ομπάμα και ο Αντώνης Σαμαράς σαν καλός υποτακτικός του Μπαρμπα-Σαμ ακολούθησε πλήρως. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν η Ρωσία κάνει εμπάργκο στην Ελλάδα είχε πάρει η Ελλάδα μέτρα κατά της Ρωσίας με χαρακτηριστικό παράδειγμα την απαγόρευση της επισκέψεως στην χώρα μας της προέδρου της Ρωσικής βουλής! Το εμπάργκο κατά της Ρωσίας έγινε κατ’ εντολή των ΗΠΑ και υπέρ των συμφερόντων των ΗΠΑ και εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνισμού. Όμως, αυτοί επιμένουν ότι “σώζουν” την χώρα.
Μάλιστα, εν όψει των προσεχών εκλογών, οι οποίες φαίνεται πως δεν αργούν, άρχισε την ίδια προπαγάνδα η Ν.Δ. την οποία με συνέπεια ακολουθεί από το 1974 προκειμένου να παγιδέψει τους πατριώτες και εθνικιστές, προβάλλοντας τον κίνδυνο επιβολής κομμουνιστικού καθεστώτος στην χώρα! Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Στο παρελθόν η Ν.Δ. έλεγε στους δεξιούς να την ψηφίσουν για να μη κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ και τώρα κυβερνά μαζί με το ΠΑΣΟΚ! Δεν γνωρίζω πόσοι θα εξαπατηθούν από την αναμενόμενη πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια των “νταβατζήδων”, πάντως είναι βέβαιο ότι άλλοι οι καιροί του χθες και άλλοι οι καιροί του σήμερα, αφού μετά από τέσσερα χρόνια μνημονίου ο Ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί τον ολέθριο ρόλο της συντροφιάς ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. και δεν πρόκειται στο μεγαλύτερο μέρος του να δεχθεί τις υστερικές κραυγές κινδυνολογίας από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Απέναντι σε όλους αυτούς τους ψευτοπατριώτες και δήθεν πατριώτες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία αποτελεί για αυτούς ένα δισεπίλυτο πρόβλημα, έβαλαν την ηγεσία της στην φυλακή, κήρυξαν εν διωγμώ ένα ολόκληρο κόμμα το οποίο πρόσφατα πήρε 536.000 ψήφους, άσκησαν με κάθε τρόπο τρομοκρατία εις βάρος της, φτάνοντας μέχρι και σε δολοφονίες. Όμως, με έκπληξη διαπιστώνουν στις μετρήσεις τους ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνον δεν πέφτει, αλλά συνεχώς ανεβαίνει. Σε σχόλιο καθημερινής εφημερίδας μάλιστα, αποκαλούν την Χρυσή Αυγή... Λερναία Ύδρα, η οποία παρ’ όλο τον “αποκεφαλισμό”-φυλάκιση της ηγεσίας της αντέχει!
Όντας οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θλιβεροί καιροσκόποι χωρίς ιδέες και πίστη δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι το Κίνημά μας είναι ένα Κίνημα Ιδεολόγων και Αγωνιστών και ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής ακόμη και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής παραμένει στην πρώτη γραμμή του Αγώνα με ακέραιο το ηθικό της και θέληση χαλύβδινη να υπηρετήσει την αποστολή του πρωτοπόρου εθνικιστικού Κινήματος. Δεν μπορούν να αντιληφθούν οι ορκισμένοι εχθροί μας είτε πολιτικοί, είτε δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ότι υπάρχουν κάποιοι στον τόπο αυτό οι οποίοι δεν αγοράζονται, δεν πουλιούνται και παραμένουν πιστοί στο σκοπό τους. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και η δίωξή μας δεν λύγισε την Χρυσή Αυγή γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα ενός ολόκληρου Έθνους πέρα από ποσοστά, πέρα από τη φτηνή προπαγάνδα των κατακίτρινων φυλλάδων και των βρώμικων καναλιών τους.
Γιατί η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις θέσεις της για μια εθνική οικονομία ενάντια στο μνημόνιο της υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους. Σταθερή στη θέση της για το μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα λαθρομετανάστες, το οποίο δήθεν θα αντιμετώπιζε η Ν.Δ. του Σαμαρά. Σήμερα, γνωρίζουμε ότι όχι μόνον δεν έχουν φύγει οι λαθρομετανάστες, αλλά αντίθετα έχουν μεταναστεύσει 140.000 Ελληνόπουλα, επιστήμονες οι περισσότεροι, τους οποίους έδιωξε μακριά από την Πατρίδα αυτή η άθλια μητριά που λέγεται ψευτο-Ελλάδα του μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή τέλος, παραμένει σταθερή στη γραμμή της οι κλέφτες να πάνε φυλακή, ενώ την ίδια στιγμή ο λαός που άγρια φορολογείται και σύρεται στην ανεργία, βλέπει να κουκουλώνεται το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο. Η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα του Έθνους για μια Ελεύθερη Πατρίδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για αληθινή δικαιοσύνη και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα μπορέσει να την λυγίσει το χολερικό μίσος των πολιτικών της αντιπάλων και η άθλια προπαγάνδα των κατ’ επάγγελμα υβριστών της.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών