Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

Στο στόχαστρο ανθελλήνων οι κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία

Η διάθεση των μίσθαρνων οργάνων του διεθνούς σιωνισμού προς τους απανταχού Έλληνες, μπορεί να περιγραφεί μέσα από τρεις μονάχα λέξεις: μίσος, μίσος και μίσος!
Είναι πρακτικά αδύνατο να περιγραφεί με οποιαδήποτε άλλη λέξη, η επίθεση του Guardian προς τη Χρυσή Αυγή επειδή Έλληνες της Αυστραλίας συγκεντρώνουν τρόφιμα και ρουχισμό τα οποία αποστέλλουν στην Ελλάδα για τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ανθελληνικό παραλήρημα στόχευε στη Χρυσή Αυγή, με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης να κατηγορούν υποστηριχτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επειδή διέπραξαν το «έγκλημα» να βοηθούν συμπατριώτες τους.
Το γνωστό για τις ανθελληνικές του θέσεις μέσο εξαπάτησης, αναφέρει τα παρακάτω προβοκατόρικα: «μέσω φιλανθρωπιών που ουδείς μπορεί να ελέγξει, το αυστραλιανό τμήμα της Χρυσής Αυγής...
συλλέγει χρήματα και τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια αποστέλλει στην Ελλάδα μόνο σε Έλληνες». Όπως σε πλήθος ζητημάτων που αφορούν την ελληνική δημόσια ζωή, όπου η βρετανική Guardian υιοθετεί τις θέσεις του Σύριζα, έτσι και στην παρούσα περίπτωση το βρετανικό μέσο καλεί τη φιλανθρωπική δράση των συμπατριωτών μας «εκδήλωση μίσους»!

Επισημαίνει δε, πως η φιλανθρωπική δραστηριότητα επιτυγχάνεται δια της συμβολής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Βοηθάμε την Ελλάδα», η οποία δραστηριοποιείται στην Μελβούρνη. Παρατίθενται και δηλώσεις ενός φιλελεύθερου βουλευτή ελληνικής καταγωγής, ο οποίος αφού εκφράζει την απογοήτευσή του για την ανθρωπιστική δράση της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία, δηλώνει τα εξής κατάπτυστα: «προσπαθούμε να της αφαιρέσουμε το οξυγόνο και να εξαφανιστεί τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε».

Προφανώς το φιλελεύθερο ανδρείκελο ενοχλείται από το γεγονός πως οι υποστηριχτές της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Ομογένεια εκφράζουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες τους στην Ελλάδα και όχι μέσω ψηφοθηρικών και πολυδιαφημιζόμενων, ανούσιων δηλώσεων συμπαράστασης.

Καθένας αντιλαμβάνεται πλέον, ποια είναι η αιτία πίσω από την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς τη Χρυσή Αυγή. Οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι πολιτικοί τους υπηρέτες στα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου θέλουν τους Έλληνες εξαθλιωμένους και γονυπετείς, να ικετεύουν για βοήθεια τα κοράκια του τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή θέλει τους Έλληνες όρθιους και περήφανους, αλληλέγγυους με τους συμπατριώτες τους και ενωμένους για να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία, στηριζόμενοι στην Πίστη τους στο Θεό, στη Πατρίδα και το Λαό.

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών