Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «GAY PARADE»!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτή είναι η αηδιαστική Ευρωπαϊκή Ένωση του σήμερα, με τοκογλύφους και ομοφυλόφιλους. Ζήτω η Ευρώπη των Εθνών!

Τελικά, μετά από τρία χρόνια απαγορεύσεων (λόγω των σφοδρών αντιδράσεων των Σέρβων εθνικιστών και της Ορθόδοξης Εκκλησίας της χώρας πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι, στο Βελιγράδι, η «παρέλαση υπερηφάνειας» των λεγόμενων «ομοφυλοφίλων» (Belgrade pride parade). 
Η παρέλαση ξεκίνησε έξω από κυβερνητικό κτήριο και κατέληξε σε κεντρική πλατεία της πόλης, μπροστά από το δημαρχείο.

Ωστόσο, και φέτος υπήρξαν αντιδράσεις από αγανακτισμένους Σέρβους, αλλά κατεστάλησαν από την αστυνομία.

Μετά το πέρας της πρόκλησης εις βάρος του λαού της Σερβίας, ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε συνέντευξη τύπου (δείγμα της ξεχωριστής σημασίας που έδινε στο γεγονός) και δήλωσε εμφανώς ανακουφισμένος...
«Με την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης των ομοφυλόφιλων αποδείξαμε ότι στη Σερβία γίνονται σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Λίγο αργότερα, ο επικεφαλής της αποστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σερβία, Μάικλ Ντέβενπορτ χαρακτήρισε  την πραγματοποίηση της παρέλασης «ιστορικό γεγονός» και «σημαντικό βήμα στην προστασία των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Γιατί τόση πρεμούρα; Διότι καθώς αναφέρουν και τα καθεστωτικά μέσα: «Η παρέλαση των ομοφυλόφιλων αποτέλεσε ένα τεστ για τη Σερβία με δεδομένο ότι η πραγματοποίηση της είχε τεθεί από την Ευρωπαϊκή ένωση ως προϋπόθεση για την συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων»!
Ναι, τόσο αισχρή είναι η Ε.Ε.!

1 σχόλιο:

  1. Όποιος οσφυοκάμπτει στις εντολές προστασίας της κάθε είδους "ιδιαιτερότητος" και ανωμαλίας, κέρδιζει μια θέση στις συμμορίες που λυμαίνονται τον πλανήτη (Ε.Ε, ΝΑΤΟ κλπ). Ουστ ρε αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών