Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

REUTERS: Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

442544-550_334_126880
Γράφει ο Αντίοχος.

Ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα για τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στη Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, εγράφη στο Reuters. Το διεθνές πρακτορείο επισημαίνει πως ο φον Αντωνάκης ψάχνει μια ευκαιρία για να δείξει ότι (δήθεν) η Ελλάδα βγαίνει από το Μνημόνιο και να εκλέξει πρόεδρο. Ωστόσο, το περίεργο είναι άλλο. Δείτε: «Με 154 βουλευτές η κυβέρνηση ελπίζει ότι μια έξοδος από το Μνημόνιο θα μπορούσε να τη βοηθήσει να προσελκύσει κάποιους από τους 24 ανεξάρτητους βουλευτές ή και κάποιο μικρό αντιμνημονιακό κόμμα».

Προφανώς, το «μικρό αντιμνημονιακό κόμμα» που μνημονεύει το διεθνές πρακτορείο, ότι ελπίζει να προσεταιριστεί ο φον Αντωνάκης, είναι.....
το κόμμα Καμμένου (για την ακρίβεια ότι έχει απομείνει στο κόμμα Καμμένου…). Δεδομένου δε, ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, κάτι τρέχει στην ευρύτερη ψοφοδεξιά και ο πρόεδρος Πάνος οφείλει να εξηγηθεί εδώ και τώρα!
(ΥΓ): Προφανώς, κάτι έχει μυριστεί η Ραχήλ Μακρή, γι’ αυτό ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook το βίντεο του 2011, με τον Πανούλη να υμνεί τον Σαμαρά! Αλλά και η Πιπιλή επίσης κάτι μυρίστηκε, γι’ αυτό είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν πρέπει να γίνουν δεκτοί στη νουδούλα οι… «ψεκασμένοι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών