Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

Ο πρώτος Ευρωβουλευτής ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης αποκαλύπτει: "ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσουν ή τώρα .... ή στο μέλλον"

Ο, προσφάτως εκλεγμένος, πρώτος σε σταυρούς Ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην Γ.Γ. του Κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης έδωσε προ ωρών μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Real fm προαναγγέλλοντας "τι μέλλει γενέσθαι" για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, εστιάζοντας το μεγαλύτερος μέρος των απόψεών του στην ανάγκη "συμφωνίας" μεταξύ των κομμάτων του "δημοκρατικού τόξου".

Πιο συγκεκριμένα ο Κεφαλογιάννης σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν απολύτως ειλικρινής και δήλωσε τα παρακάτω....
"Χρειάζεται όλα τα κόμματα να δούμε αυτά που μας ενώνουν".
Για να εξειδικεύσει λίγο αργότερα πώς....
σε περίπτωση που κανένα κόμμα από τα δύο "μεγάλα" δε συγκεντρώσει το ποσοστό της αυτοδυναμίας τότε δε θα χρειαστούν εκ νέου εκλογές καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ "έχει ωριμάσει" και έτσι "Δε χρειαζόμαστε εκλογές και να αλλάξει η σειρά δυναμικότητας των κομμάτων για να συζητήσουμε αν θα πρέπει να κάνουμε μια ευρύτερη σύμπραξη"...

Απλά και κατανοητά λοιπόν όλα από τον Μ. Κεφαλογιάννη που βιάζεται να...συμπράξει με το ΣΥΡΙΖΑ και να δημιουργήσει τη "Μεγάλη Συγκυβέρνηση"... υπό το φόβο των εκτός "δημοκρατικού τόξου" κομμάτων - εννοώντας τη Χρυσή Αυγή που γιγαντώνονται σε κάθε εκλογική διαδικασία και έτσι διακινδυνεύεται η..... ομαλότητα.

Υ.Γ.
Η ΝΔ από ότι φαίνεται το πήρε απόφαση και κατάλαβε ότι οι "δεξιοί" ψηφοφόροι πήγαν στα... άκρα, με αποτέλεσμα η ρητορική της να μετατρέπεται σε κόμματος... μειοψηφίας ή "τσόντας" αν θέλετε που απλά θα κάνει το... δεκανίκι της Αριστεράς τα επόμενα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών