Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

Ετοιμάζει visita ο Τσίπρας και στον.... Λευκό Οίκο με τον μαύρο Ομπάμα!

Κατά τα φαινόμενα ο Τσίπρας έχει επιλεχθεί από την παγκόσμια ελίτ να είναι ο συνεχιστής της... χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου και έτσι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανεβάζοντας το κύρος του και το διεθνές προφίλ του προβαίνει σε διαρκείς συναντήσεις με Δημόσια πρόσωπα (Πάππας - Μόντι κτλ) και σε συμμετοχές σε συνέδρια και λέσχες με σκοπό να.. γνωριστεί με τους εν δυνάμει εντολοδότες - συνεργούς.

Το ουσιαστικότερο βήμα όμως πριν την ανάληψη της εξουσίας στην Ελλάδα είναι να διαβεί το θάλαμο.... είτε της Αμερικάνικης Πρεσβείας, είτε της Λέσχης Bilderberg είτε... το Λευκό Οίκο.

Είναι ο, απαραίτητος, τελευταίος σταθμός πριν την Πρωθυπουργία της Ελλάδος, ώστε να....
ελεγχθεί και να δώσει όρκο πίστης και υποταγής στο "μεγάλο τραγουδιστή" - που θα έλεγε και ο Πάγκαλος.

Για αυτό και όπως αποκαλύπτει το κοστομπολιστικό parapolitika.gr οι άνθρωποι της Κουμουνδούρου προετοιμάζουν αυτό το μεγάλο βήμα.... Προλειάνουν το έδαφος, με όχημα την ομιλία του Τσίπρα στο Ινστιτούτο Levi και Brookings, ώστε o Mr. Alexis να γίνει δεκτός σύντομα από τον Ομπάμα ή τον Αντιπρόεδρο Μπάιντεν και να υποβάλλει τα... σέβη του!

Υ.Γ.
Γίνεται ο "κομμουνιστής" Τσίπρας να περάσει το κατώφλι της πλέον καπιταλιστικής - ιμπεριαλιστικής δύναμης που καταδυναστεύει όλη την ανθρωπότητα και να.. σκύψει ευλαβικά το κεφάλι λέγοντας "Yes Sir...".... Γίνεται, γίνεται...!

Υ.Γ.2
Όταν ο μέσος μαζάνθρωπος θα ξυπνήσει από τον πνευματικό λήθαργο και θα δει την ωμή αλήθεια. Ότι η Αριστερά είναι το "κουμπί ασφαλείας" - υπνωτικό της πλουτοκρατίας για να κρατά κοιμισμένο το λαό τότε και μόνο τότε θα έχει ελπίδες να σωθεί η Ελλάδα.


Υ.Γ.3
Να δείτε που πριν το Λευκό Οίκο θα έχει προηγηθεί συνάντηση με την AIPAC ή την AJC....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών