Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

ISLAM
«Εικόνες ντροπής στη Μυτιλήνη», με «πρόσφυγες και μετανάστες σε εξευτελιστικές συνθήκες», είδε η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος. Ακολουθεί ανταπόκριση, τα κυριότερα σημεία της οποίας σας μεταφέρουμε:
«Σε απόγνωση βρίσκονται οι εθελοντές του Χωριού του Όλοι Μαζί οι οποίοι εδώ και 10 ημέρες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο ΠΙΚΠΑ της Λέσβου. Στο χώρο των κατασκηνώσεων έχουν συσσωρευθεί πάνω από 600 νεοαφιχθέντες, γεγονός που οφείλεται όχι μόνο στις αυξημένες αφίξεις, αλλά και σε βλάβη στο σύστημα της eurodack που χρησιμοποιείται στο....
κέντρο κράτησης της Μόριας. Άνθρωποι αναγκάζονται να κοιμούνται στο χώμα…».
Εντάξει, καταλάβαμε… Επειδή όμως δεν αρκεί να διαπιστώνονται τα προβλήματα, αλλά να δίνονται και λύσεις, λύση υπάρχει στο συγκεκριμένο ζήτημα και είναι μία και μοναδική και εξαιρετικά απλή: οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ, να αφήσουν τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» στα λόγια και να περάσουν στα έργα. Να δώσουν, λοιπόν, πρώτοι το καλό παράδειγμα και να πάρουν στα σπίτια τους λαθρομετανάστες που κοιμούνται στο χώμα. Άιντε υποκρίταροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών