Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2014

Συνεχίζουμε τον Αγώνα για μια άλλη Ελλάδα χωρίς προδότες και προσκυνημένους - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Συνεχίζουμε τον Αγώνα για μια άλλη Ελλάδα χωρίς προδότες και προσκυνημένους - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Απευθυνόμενος προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, έχοντας την τιμή να είμαι ο επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και παρά ταύτα να βρίσκομαι άδικα και παράνομα χωρίς καν να έχει γίνει η άρση της βουλευτικής μου ασυλίας στη φυλακή. Επιθυμώ να πως προς τον Ελληνικό Λαό με αφορμή την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ότι δυστυχώς η χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο σε ένα βάλτο, τον οποίο βάλτο κάποιοι και συγκεκριμένα οι ηγέτες της συγκυβερνήσεως Σαμαράς και Βενιζέλος τον αποκαλούν “σταθερότητα”...
Θα αναφερθώ κατ’ αρχάς στην πολυδιαφημισμένη, πριν να γίνει, ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, στην οποία υποτίθεται ότι......
θα έταζε λαγούς με πετραχήλια. Τελικά όπως γνωρίζετε δεν είπε κατ’ ουσίαν τίποτε, δεν είχε να πεί τίποτε και το πλέον τραγικό για την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η Πατρίδα μας είναι ότι όπως πληροφορηθήκαμε άλλαξε την ομιλία του την τελευταία στιγμή. Γιατί την άλλαξε; Γιατί όπως έγραψαν και οι εφημερίδες του ήλθαν τα μηνύματα από το επίσης πολυδιαφημισμένο Παρίσι όπου θα έσκιζε το μνημόνιο και θα κατατρόπωνε την τρόικα, μηνύματα τα οποία δεν του επέτρεψαν να αναλωθεί σε μία ακόμη μεγαλύτερη ψευδολογία πέραν των γενικών και αορίστων υποσχέσεων περί μίας “αναπτύξεως” που όλο έρχεται.
Στο ερώτημα που τίθεται όχι για εμάς, γιατί γνωρίζουμε την απάντηση, είναι ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, αφού ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναγκάζεται κατόπιν εντολής της τρόικα να αλλάζει την ομιλία του τελευταία στιγμή, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι πρωθυπουργός, αλλά φερέφωνο μιας ξένης εξουσίας.
Όντας φερέφωνο αυτής της ξένης εξουσίας αποφάσισε ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και χωρίς να ρωτήσει τον Ελληνικό Λαό να προχωρήσει σε εμπάργκο κατά της Ρωσσίας, παρασύροντας στην καταστροφή τους ήδη δοκιμαζόμενους Έλληνες αγρότες και όχι μόνον. Προς χάριν του Ομπάμα και της Μέρκελ ο Αντώνης κύρηξε πόλεμο στη Μόσχα ως νέος Μέγας Ναπολέων αδιαφορώντας για τα εθνικά μας συμφέροντα.
Η Ελλάδα πράγματι βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική και όχι μόνον κατάσταση. Η πολιτική του μνημονίου αποδείχθηκε μετά από 4 χρόνια ότι όχι μόνον δεν θεραπεύει το πρόβλημα, αλλά το επιδεινώνει βαρύτατα. Η θέση της Χρυσής Αυγής για να υπάρξει μία αληθινά εθνική οικονομία είναι η μετωπική σύγκρουση με τους τοκογλύφους των Βρυξελλών και τους υποτακτικούς τους του μνημονίου.
Έλληνες Ελληνίδες, εάν υπήρχε Δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, θα έπρεπε αυτήν την στιγμή να ευρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και να απευθύνομαι σε εσάς μέσω των τηλεοπτικώ σταθμών. Με μία πρωτοφανή πολιτική δίωξη ευρίσκομαι, επαναλαμβάνω παράνομα χωρίς την άρση της ασυλίας μου ένα χρόνο στην φυλακή, και θέλω τελειώνοντας να στείλω ένα μήνυμα στους δεσμώτες μου: Συνεχίζω τον αγώνα, για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και έχω στο πλευρό μου 536.000 Έλληνες που τίμησαν την Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους με την ηγεσία της φυλακισμένη και κατασυκοφαντημένη από τους "νταβατζήδες" των καναλιών.
Συνεχίζω τον αγώνα και μαζί με εμένα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια άλλη Ελλάδα χωρίς προδότες και προσκηνυμένους.
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός Κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών