Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2014

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» αγωνιά: οι επόμενες εκλογές θα βρουν μια θηριώδη Ακροδεξιά

Προσπαθώντας να εκφράσει την κυβερνητική θέση για αποφυγή πρόωρων εκλογών ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ουσιαστικά παραδέχεται ότι μετά τις ερχόμενες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Υπό τον τίτλο «Μέγας Χορηγός» ο Κοττάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Αν διάβαζε προσεκτικά τις δημοσκοπήσεις η Κουμουνδούρου θα απέφευγε να τορπιλίσει με τέτοιον τρόπο τις συνταγματικές διαδικασίες. Οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τους Έλληνες...
απελπισμένους από την αποτυχία της συγκυβέρνησης, όχι όμως και ενθουσιασμένους από τους… επερχόμενους. Αν νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι αρέσει, πλανάται. Πρώτο κόμμα έρχεται το «κανένα». Μέσα σε αυτό το «κανένα» συγκεντρώνεται εκ νέου η απόρριψη κατά της πολιτικής που προσωρινά είχε υποχωρήσει. Βάζοντας στο πολιτικό λεξιλόγιο τις λέξεις «λαμόγια», «αποστασία», νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εξαιρείται; Ότι τη γλιτώνει;

Στην πραγματικότητα, όσοι αναμηρυκάζουν τις θεωρίες συνωμοσίας μετατρέπονται σε άτυπους χορηγούς της Χρυσής Αυγής. Όσο λοιπόν εμμένει η αξιωματική αντιπολίτευση να παίζει αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να προκαλέσει εκλογές στην πραγματικότητα, στρέφεται κατά του εαυτού της. Ναρκοθετεί την επόμενη μέρα. Γιατί ακόμη και αν κερδίσει, θα έχει κερδίσει λιγότερο απ’ όσο νομίζει. Γιατί ακόμη κι αν είναι πρώτο κόμμα, θα έχει απέναντί της μια θηριώδη Ακροδεξιά. Και τότε θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος».

Η αγωνία του φιλοκυβερνητικού αρθρογράφου είναι εμφανής. Επιζητεί την παράταση της κυβερνητικής θητείας και ψέγει τον ΣΥΡΙΖΑ για την εμμονή του στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, θεωρώντας ότι «μετατρέπονται σε άτυπους χορηγούς της Χρυσής Αυγής» και ότι «ακόμη κι αν είναι πρώτο κόμμα θα έχει απέναντί της μια θηριώδη Ακροδεξιά».

Ξεκάθαρη ομολογία, λοιπόν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελεί τον μεγάλο και ουσιαστικό νικητή των επόμενων εκλογών, με πολύ αυξημένα ποσοστά. Αν, μάλιστα, λάβουμε υπ’ όψιν κάτι που δεν γράφει ο Κοττάκης, ότι δηλαδή το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα οδηγήσει αναγκαστικά στον «μεγάλο συνασπισμό» και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, τότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι ο ρόλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα την γιγαντώσει ακόμη περισσότερο.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών