Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2014

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

genoktonia_532849452
Γράφει ο Αντίοχος. 

Προ ημερών, πριν από την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» Νόμου του Αίσχους, τα εξωνημένα παπαγαλάκια της χουντάρας των Σαμαροβενιζέλων, διέρρεαν την «είδηση» ότι ο Ερντογάν είναι… εξοργισμένος με την προοπτική υπερψήφισης του «αντιρατσιστικού» και ότι εξ’ αιτίας αυτού έκανε δριμύτατη επίθεση στον φον Αντωνάκη, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.
Για το πόσο… εξοργισμένοι είναι οι Τουρκαλάδες από το «αντιρατσιστικό», διαβάστε τώρα το παρακάτω ρεπορτάζ του ζητωκαθεστωτικού Βήματος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«Ικανοποιημένη η Τουρκία από.....
την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου – Προστατεύει την τουρκική εθνότητα από διακρίσεις και επιθέσεις
Με ικανοποίηση αλλά και κάποια επιφύλαξη υποδέχθηκε η Άγκυρα την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου στην ελληνική  Βουλή… Κυβερνητική πηγή χαιρέτισε την ψήφιση του νόμου ο οποίος, όπως δήλωσε, είναι δυνατόν να ωφελεί την τουρκική εθνότητα η οποία «στο παρελθόν αντιμετώπισε διακρίσεις και ρατσιστικές επιθέσεις». Η πηγή  αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έγινε ο νόμος, στις ποινές που προβλέπει για τους παραβάτες, τονίζει ότι αποτελεί πλέον εγκληματική ενέργεια η άρνηση του Ολοκαυτώματος, σημειώνει ότι η Ελλάδα είναι «πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για χιλιάδες μετανάστες από την  Ασία και την Αφρική», ότι φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο «μετανάστες δίχως ταυτότητα οι οποίοι αντιμετωπίζουν όλο και μεγαλύτερη εχθρότητα, ιδιαίτερα από την Χρυσή Αυγή τα ηγετικά στελέχη της οποίας βρίσκονται σε προφυλάκιση, περιμένοντας να δικαστούν».
(ΥΓ): Τα είπαμε, αλλά με την ευκαιρία τα ξαναλέμε: φυσικά και είναι ικανοποιημένοι οι Τουρκαλάδες από τον Νόμο του Αίσχους, διότι το μόνο σημείο που τους έκανε να είναι επιφυλακτικοί, έχει τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο! Δηλαδή, η αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος των Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμεναίων κ.λπ. που θα γίνεται από τη Ρεπούση και τους συριζαίους, δε θα θεωρείται «κακόβουλη», αλλά «επιστημονική άποψη» και ως τέτοια, δε θα την πιάνει ο νόμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών