Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014

Σαμαράς και Καμίνης μετατρέπουν την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ΝΔούλα αποδεικνύει διαρκώς τον ανθελληνισμό της. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ελπίδα για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό που στήριξε την υποψηφιότητά του όσο κανένας άλλος, άρχισε τις εξαγγελίες του ο Καμίνης, εκκινώντας τη δεύτερη θητεία του ως δήμαρχος Αθηναίων. Προτεραιότητά του, η ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό!
«Το τέμενος είναι κρατική αρμοδιότητα. Έχει προχωρήσει η ιστορία. Θα γίνει στον Βοτανικό ένα μικρό τέμενος που παίρνει 600 ανθρώπους», δήλωσε με στόμφο ο Καμίνης, ξεκαθαρίζοντας πως το ανοσιούργημα εις βάρος της Ελληνικής Ιστορίας, του Πολιτισμού και των ηθών και εθίμων του Λαού μας προωθείται με γοργούς ρυθμούς από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Κανείς άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνά, πως η ανέγερσή του στην περιοχή του Βοτανικού αποτελεί ρητή...
διαβεβαίωση του Αντώνη Σαμαρά προς τον Τούρκο -πρόεδρο πλέον- Ταγίπ Ερντογάν.

Με εμφανή την ικανοποίηση στο πρόσωπό του, ο Καμίνης προχώρησε και σε μια δήλωση που αφενός επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για την ανεξέλεγκτη όξυνση του φαινομένου και αφετέρου εκθέτει την αντεθνική κυβέρνηση η οποία αντί λύσεων, ψηφίζει το επαίσχυντο αντιρατσιστικό έκτρωμα. Η δήλωση Καμίνη έχει ως εξής: «ήδη υπάρχει αύξηση κατά 400% της εισόδου μεταναστών από χώρες της περιοχής»!

Εμμέσως λοιπόν, αλλά σαφώς και ξεκάθαρα, εκείνο το οποίο κάνουν η πολιτική ηγεσία της χώρας και η δημοτική αρχή της πρωτεύουσας διαμορφώνουν το ιδανικό κλίμα για τις εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών που έρχονται! Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τζαμί στο Βοτανικό (το οποίο θα είναι απλώς η αρχή, θ' ακολουθήσουν περισσότερα σε όλη την επικράτεια), οικονομικά προνόμια στις ευπαθείς ομάδες (λαθρομετανάστες) είναι προοίμιο των τραγικών καταστάσεων που αναμένεται πολύ συντομότερα απ' ότι υπολόγιζαν, να ζήσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.

Σε κάθε περίπτωση, το λίκνο του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και πρωτεύουσα της Ελλάδος μετατρέπεται σε εν Ευρώπη Ισλαμικό Χαλιφάτο, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια λαθρομεταναστών και επιτρέποντας σε φανατικούς ισλαμιστές να βρουν το πρόσφορο έδαφος διαμόρφωσης ενός σκληρού μουσουλμανικού πυρήνα ο οποίος δύναται να δράσει αποσταθεροποιητικά για την εθνική ασφάλεια της Πατρίδος μας.

Αναλογιζόμενοι επιπλέον το μείζον πρόβλημα της υπογεννητικότητας των Ελλήνων, καθίσταται ξεκάθαρο ότι η μέρα εκείνη κατά την οποία η Ελλάδα θα είναι μια μουσουλμανική χώρα δεν φαντάζει καθόλου μακριά. Ας αναλογιστούν λοιπόν, εκείνοι που ψήφισαν Καμίνη και εκείνοι που επιμένουν να στηρίζουν τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ποια Ελλάδα επιθυμούν να παραδώσουν στα παιδιά τους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών