Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ: ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

Γράφει ο Αντίοχος.

Έλληνες ιστορικοί, οι οποίοι ασφαλώς και δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή (κάθε άλλο μάλιστα…), συνέταξαν επιστολή προς το σύστημα (και όχι μόνο προς τη συγκυβέρνηση…), με την οποία ζητούν την απόσυρση του άρθρου 2 του Νόμου του Αίσχους (του «αντιρατσιστικού»…), διότι –όπως υποστηρίζουν- πλήττει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου. Ταυτοχρόνως, προειδοποιούν το σύστημα, πως όχι μόνο δεν πρόκειται να νικήσει την Χρυσή Αυγή μ’ αυτό το νεοταξίτικο τερατούργημα, αλλά αντιθέτως, θα την ενισχύσει περαιτέρω… Ιδού τα κυριότερα σημεία της ανοιχτής επιστολής των ιστορικών:
«Εκφράζουμε τη ρητή αντίθεσή μας με μια τέτοια διάταξη. Είμαστε αντίθετοι στη δίωξη όλων των “αρνητών”, ακόμη και εκείνων...
του φριχτότερου εγκλήματος του 20ού αιώνα, του Ολοκαυτώματος.
»Η στάση μας αυτή δεν πηγάζει από οποιαδήποτε ανοχή στους “αρνητές” απεχθών εγκλημάτων, ούτε από την άρνηση τιμωρίας εγκληματικών πράξεων, αλλά από την πεποίθηση, ότι, όπως έχει αποδείξει και η διεθνής εμπειρία, τέτοιες διατάξεις οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς: πλήττουν καίρια το δημοκρατικό και αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι διόλου αποτελεσματικές, όσον αφορά την καταπολέμηση του ρατσισμού και του ναζισμού, του ρατσιστικού και μισαλλόδοξου λόγου.

»Συχνά μάλιστα οδηγούν στο αντίθετο αποτέλεσμα, επιτρέποντας οι εχθροί της δημοκρατίας να παρουσιάζονται στην κοινή γνώμη ως “θύματα” λογοκρισίας και αυταρχισμού. Οι προϋποθέσεις που θέτει το νομοσχέδιο καθώς ενέχουν μεγάλη απροσδιοριστία και ρευστότητα δυστυχώς δεν αποτελούν εγγύηση…».

Άλλες όμως οι βουλές των ιστορικών κι άλλες των συγχρόνων «Σοφών της Σιών»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών