Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014

ΜΙΑ… «ΞΑΔΕΡΦΗ» ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ: ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ;

kasidiaris-oyrania
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:
Δεν ανήκω σε κάποια κομματική παράταξη, συμπαθώ τη Χρυσή Αυγή και στις τελευταίες εκλογές την ψήφισα.  Επειδή, έχοντας κάποια γνωριμία με πρόσωπα στο Δήμο Αθηναίων είχα αποκτήσει πρόσκληση για την ορκωμοσία, βρέθηκα εκεί μέσα μαζί με μια φίλη μου και σας αναφέρω τα γεγονότα όπως τα έζησα: Καταρχήν να σας πω ότι τα αστυνομικά μέτρα ήταν τόσο αυστηρά που αναγκαστήκαμε, εκτός από την πρόσκληση που είχαμε μαζί μας, να πούμε ότι ήμασταν ξαδέλφες του… Καμίνη και θέλαμε να τον συγχαρούμε κι έτσι μας αφήσανε να περάσουμε μέσα.
Μας έκανε εντύπωση το πλήθος των Χρυσαυγιτών που....
ήταν έξω για συμπαράσταση στους συμβούλους τους. Υπήρχαν έξω στα κάγκελα και καμιά δεκαριά γραφικοί τύποι με μικρόφωνα και πλακάτ, αριστεριστές και αλλοδαποί που φώναζαν συνθήματα εναντίον της ΧΑ. Και μέσα στην αίθουσα υπήρχαν δημοτικοί υπάλληλοι (μάλλον) για την επιβολή της τάξης, που μας κοιτούσαν καχύποπτα και για να μην μας πετάξουν έξω καθίσαμε ήσυχα στις θέσεις μας.
Περνώντας η ώρα είχε σχεδόν προσέλθει το μεγαλύτερο μέρος των συμβούλων και υπήρχαν στην αίθουσα και πολλοί δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερς, κάμερες κ.λπ. Αναρωτιόμασταν με τη φίλη μου από ποια πόρτα θα μπει ο Ηλίας Κασιδιάρης. Κοιτούσαμε μάλιστα και το… ταβάνι μήπως τον κατεβάζανε από κει σαν τον Σάκη Ρουβά ιπτάμενο άγγελο.  Αλλά την απορία μας την έλυσαν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι.
Γιατί ενώ υπήρχαν στην αίθουσα οι σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων, δεν τους φωτογράφιζαν και δεν τους έδιναν σημασία. Είχαν στραφεί όλοι και οι κάμερες και αυτοί προς την πόρτα που θα έμπαινε ο Κασιδιάρης και ήταν σε ετοιμότητα.  – Να, μου λέει η φίλη μου, μην το ψάχνεις, από κει θα μπει. 
Και τι δεν έκαναν οι άλλοι σύμβουλοι για να τους προσέξουν οι κάμερες και να τους τραβήξουν έστω και λίγο. Κουνιούνταν για να τους αποσπάσουν την προσοχή, μιλούσαν δυνατά κάποιοι άλλοι, ο Σακελλαρίδης είχε τραβηχτεί μπροστά έτοιμος να πέσει από την καρέκλα του ήταν, για να τον προσέξουν, ο Κακλαμάνης έκοβε βόλτες μπας και τον τραβήξουν λίγο. Τίποτα… Δεν τους έδιναν καμία απολύτως σημασία οι δημοσιογράφοι. Όλοι προς την πόρτα κοιτούσαν. Μας έπιασαν με τη φίλη μου δυνατά γέλια, δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε βλέποντας την αστεία κατάσταση.
Αφού πέρασε λίγη ώρα και ήσαν στην αίθουσα και οι σύμβουλοι της Χρυσής Αυγής, ξαφνικά ακούμε κάποιους δημοσιογράφους να λένε : Nα, να , να , έλα, έλα, θα μπει, μπαίνει τώρα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι έγινε στην αίθουσα όταν μπήκε ο Κασιδιάρης. Άστραψαν τα φλας, οι δημοσιογράφοι όλοι πάνω του και στους συμβούλους της ΧΑ, με κάμερες, κινητά, φωτογραφικές μηχανές, χαλασμός! Ωραίος ο Ηλίας!!
Ααα η αλήθεια να λέγεται.  Χαμογελαστός, άνετος, με ωραιότατο κουστούμι, ατσαλάκωτος, και κόκκινη γραβατούλα, ένας κούκλος, με πέντε έξι αστυνομικούς γύρω του, πήγε και κάθισε στο μέρος που ήταν για τη Χρυσή Αυγή, χαιρέτησε τους συμβούλους του, αστειευόταν,  ήταν υπέροχος!
Η αγκαλιά με την Ουρανία ήταν όλα τα λεφτά!  Είδαμε και τον κ. Γούδη συγκινημένο να τον χαιρετά, συγκινηθήκαμε κι εμείς. Κρίμα που τον προφυλάκισαν τόσο άδικα! Δεν είχαν σταματήσει να τον φωτογραφίζουν τα ΜΜΕ. Ο κακός χαμός γινόταν επί τουλάχιστον 20 λεπτά. Οι σύμβουλοι των άλλων κομμάτων, είχαν εκνευριστεί γιατί δεν τους έπαιζαν αυτούς και διαμαρτύρονταν. Τόσο που αναρωτιόμασταν ποιος ορκιζόταν δήμαρχος τελικά. Σκεφτήκαμε μήπως η Χρυσή Αυγή είχε κερδίσει καμιά προσφυγή για πιθανή νοθεία στις εκλογές και ορκιζόταν ο Κασιδιάρης δήμαρχος. Ο Καμίνης δεν φαινόταν πουθενά. Ήθελε να κάνει θριαμβευτική είσοδο αλλά δεν του βγήκε τελικά.
Γιατί οι δημοσιογράφοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους τόσο πολύ στον Κασιδιάρη, που όταν μπήκε ο Καμίνης δεν τον πήραμε χαμπάρι. Κατά τη διάρκεια της τελετής κι ενώ μιλούσε κάποιος της ΝΔ βουλευτής νομίζω, οι κάμερες τραβούσαν τους Χρυσαυγίτες. Με τη φίλη μου είχαμε πέσει στα πατώματα από τα γέλια, κρατούσαμε την κοιλιά μας. Ο Καμίνης μιλούσε (μάλλον) και κοιτούσε τους δημοσιογράφους σαν να έλεγε: Εεε, είμαι κι εγώ εδώ καλέ! Τέλος πάντων αφού τελείωσε η τελετή και υπέγραψε ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αποχωρήσει, βλέπουμε όλους τους δημοσιογράφους να τρέχουν γύρω του και πίσω του, άδειασε η αίθουσα. Οι πιο πολλοί φύγανε.
Φύγαμε κι εμείς μέσα στο χαμό που έγινε. Αλλά είχαμε μείνει με την απορία:
Ποιος ορκίστηκε δήμαρχος τελικά;
Στο διαδίκτυο και στα κανάλια τον Κασιδιάρη δείχνανε με την Ουρανία και τους άλλους συμβούλους. Βέβαια λέγανε τα γνωστά: προκλητικός ο Παναγιώταρος, προκλητική η Ουρανία, πρόκληση από δω, πρόκληση από κει, τέτοια. Ποιος ήταν δήμαρχος δεν το λέγανε.
Έτσι κι εγώ με τη φίλη μου σκεφτήκαμε να τηλεφωνήσουμε σ’ ένα… μεγάλο κανάλι, για να μάθουμε επιτέλους. Ρωτάμε την κοπέλα στο ακουστικό: Παρακαλώ πληροφορείστε μας, τελικά στην Αθήνα ο κ. Κασιδιάρης είναι δήμαρχος; Άρχισε να ωρύεται εκείνη : Τι λέτε κυρία μου, ποιος τα λέει αυτά, ο Καμίνης είναι ο δήμαρχος.
Μα απαντάμε, στην ορκωμοσία που ήμασταν ο κ. Καμίνης ήταν ανύπαρκτος και επειδή τα φώτα όλα ήταν στον κ. Κασιδιάρη, μπερδευτήκαμε καλέ. Νομίσαμε ότι κέρδισε κάποια προσφυγή για τη νοθεία που του έγινε και εκλέχτηκε τελικά εκείνος. Ουρλιάζοντας υστερικά, μας κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα. Τι άνθρωπος!
Αγγελική Νικολοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών