Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς πούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας


ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς πούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας

Είχαμε γράψει στο παρελθόν ότι οι σαμαροβενιζέλοι έχουν αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό για πάντα. Στήσανε έτσι την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, ώστε να εξυπηρετήσουν τις εξωφρενικές εντολές των ξένων αφεντών τους, οι οποίοι ξεκινούν με την εσωτερική οικονομική πολιτική και τα μνημόνια, αλλά καταλήγουν στην προδοσία των εθνικών θεμάτων και την δορυφοροποίηση της Ελλάδος στην τουρκία, που προορίζουν για περιφερειακή δύναμη.
Ο κύριος σκοπός της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά ήταν και είναι η....
προδοσία της Ελλάδος. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι επειδή τους τελειώνει ο πολιτικός χρόνος προσπαθούν να κινήσουν γρήγορα τις διαδικασίες, γεγονός που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Στις παλιές «καλές» ημέρες του δικομματισμού, θα διέχεαν τις ευθύνες σε σειρά πρωθυπουργών, ώστε να μην υπάρχει πολιτικό κόστος.
Τώρα κινούμενοι με εξαιρετική ταχύτητα, υπέπεσαν σε σειρά προδοσιών τις οποίες δεν πρόλαβε να ξεχάσει ο Λαός. Όλα ξεκίνησαν με την αναγόρευση του σκοπιανού υπουργού εξωτερικών ως «μακεδόνα» από την συνδιάσκεψη του ΝΑΤΟ. Σε αυτή την ασχήμια, η κυβέρνηση τεχνηέντως δεν απάντησε, προσπαθώντας να δημιουργήσει αρνητικό τετελεσμένο για την Ελλάδα. Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, απευθείας στον εκπρόσωπο του ΝΑΤΟ, αντέστρεψε την διαδικασία, αναγκάζοντας του νατοϊκούς να κάνουν λόγο για σφάλμα. Στην συνέχεια ο Σαμαράς σιώπησε σε στημένη ερώτηση που δέχτηκε από γερμανίδα δημοσιογράφο σχετικά με την «Μακεδονία», επαναφέροντας το ζήτημα.
Εν τέλει επειδή ο πολιτικός τους χρόνος έχει πλέον λήξει, αποφασίστηκε με εντολή Σαμαρά να πωληθεί άρον - άρον και όσο να 'ναι το όνομα της Μακεδονίας μας.
Το πωλητήριο το εκτέλεσε ο Βενιζέλος μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της 69ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Εκεί ο εντολοδόχος και συγκυβερνών με τον Σαμαρά είπε:
«Όσον αφορά το ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ, η Ελλάδα στηρίζει πλήρως τη διαδικασία υπό τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, μέσω του προσωπικού απεσταλμένου του κ. Μάθιου Νίμιτς και συμμετέχει πάντα σε αυτές εποικοδομητικά και με καλή θέληση. Η Ελλάδα, μέχρι σήμερα, έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα και αναμένουμε από την άλλη πλευρά να προβεί σε αντίστοιχα. Προτείνουμε μία αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, erga omnes»
Αυτό που είπε ο Βενιζέλος, δηλαδή, είναι ότι η Ελλάδα αποδέχεται την χρήση του όρο «Μακεδονία» από το ψευδοκράτος των Σκοπίων, δίνοντας έτσι απλόχερα στους καπηλευτές της την Ελληνική Ιστορία, την Ψυχή του Ελληνικού Έθνους.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι πάνω σε αυτή τη διαμάχη, έχτισε την πολιτική του καριέρα ο Αντώνης Σαμαράς, αναγορευμένος από τους αφελείς ως «μακεδονομάχος» όταν έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ με αυτό το πρόσχημα. Εν τέλει σε ένα είδος ιστορικού, ιδεολογικού και πολιτικού παραδόξου γίνεται ο πρωθυπουργός που εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας μας, υποκλινόμενος για άλλη μία φορά στον ξένο αφέντη.
Η Χρυσή Αυγή διατρανώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι οι εθνοπροδοτικές ενέργειες της συγκυβέρνησης του αίσχους ουδόλως δεσμεύουν ένα ολόκληρο Έθνος και μοιραία θα καταργηθούν και θα αντιστραφούν από μία εθνική κυβέρνηση, η οποία δεν θα ανέχεται την αναρρίχηση στον Όλυμπο ξένων αξιωματούχων με σκοπό την προσβολή του Έθνους.
Η Μακεδονία μας, το όνομά της και η Ελληνική Ιστορία ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών