Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2014

Γίνεται να γίνει πιο γελοίος ο Καμμένος...;! Γίνεται, γίνεται...."Η Τρόικα χρηματοδότησε τη Χρυσή Αυγή" είπε στο Kontra Channel - ΒΙΝΤΕΟ

Με κάθε τρόπο επιχειρεί να αποδείξει ο πρόεδρος των Αν.Ελ., Πάνος Καμμένος, ότι το επώνυμο του έχει κυριολεκτική σημασία και αποτυπώνει τα στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Σε μια ακόμη τηλεοπτική εκπομπή - από τις δεκάδες που έχει παρευρεθεί τον τελευταίο μήνα - στο Kontra Channel μίλησε για όλους και όλα. Αφού πρώτα υποσχέθηκε συγκυβέρνηση με το ροζ συνονθύλευμα του Τσίπρα, έφτασε η ώρα να μιλήσει και για τη Χρυσή Αυγή.

Ο "σκαφάτος" Πρόεδρος έκανε την αποκάλυψη που ο Σαμαράς και το ΣΔΟΕ αδυνατούσαν να εντοπίσουν όλους αυτούς τους μήνες που έψαχναν τα ταμεία του Εθνικιστικού κόμματος αναζητώντας τους "σκοτεινούς χρηματοδότες".

Η......
Τρόικα και το ΔΝΤ χρηματοδότησε τη Χρυσή Αυγή. Ναι κύριοι και κυρίες. Αυτό ακριβώς ειπώθηκε από τον ταλαίπωρο πρόεδρο των Αν.Ελ.. Και πήγε και ένα βήμα παραπέρα τη σκέψη του λέγοντας ότι όχι μόνο η Τρόικα αλλά και τα ΜΜΕ των "νταβατζήδων" σιγοντάρουν τη Χρυσή Αυγή και... τη σπρώχνουν για να ανακόψουν τους πατριώτες του.... Καμμένου!!!


Νομίζετε ότι υπερβάλουμε;

Δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε την.. οξυδέρκεια του "Καμμένου"!

Σας τον παραδίδουμε στη χλεύη σας..

1 σχόλιο:

  1. Εστί αξίον απορίας που βρήκε τα χρημάσι για το χρηματιστήριον. Είθε να μας λύσει την απορίαν ο συγκλητικός Καμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών