Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη: Μετά τις δημοσκοπήσεις και την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου ήρθε νέα... «χρυσαυγιάδα»


Μετά τις δημοσκοπήσεις και την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου ήρθε νέα... «χρυσαυγιάδα»

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη για την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
  • Τα ποσοστά μας προκαλούν παροξυσμό σε κυβέρνηση και νταβατζήδες
  • Βράζουν τα υπόγεια του Μαξίμου: τρέχει σαν τρελός πίσω από τους δημοσκόπους ο Σταμάτης
  • Σαμαράς και Μπομπολαίοι στάζουν μέλι για τους διαγραμμένους της Χρυσής Αυγής: Μόνο αυτοί τους έμειναν!
Πριν από δύο εβδομάδες αναφερθήκαμε στην άνοδο της Χρυσής Αυγής που είναι αδύνατο να ανακοπεί παρά τις πρωτοφανείς διώξεις, τις παράνομες φυλακίσεις, την κατάργηση της χρηματοδότησης και τα λοιπά εις βάρος μας εγκλήματα. Παρ’ ότι η μισή κοινοβουλευτική μας ομάδα είναι έγκλειστη στον Κορυδαλλό και η υπόλοιπη σε κατ’ οίκον περιορισμό ή με.....
απαγόρευση δημοσίου λόγου, τα ποσοστά του κόμματος συνεχώς ανεβαίνουν. Τρανή απόδειξη δύο πρόσφατες δημοσκοπήσεις ιστοσελίδων που πολιτικά είναι άκρως αντίθετες με τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Η πρώτη δημοσιεύθηκε στο tvxs.gr του γνωστού και μη εξαιρετέου υβριστή μας Κούλογλου και πραγματοποιήθηκε από την Palmos Analysis. Η εν λόγω εταιρία στις τελευταίες εκλογές μας έδινε δύο μονάδες λιγότερες από το πραγματικό μας ποσοστό. Αν κάνουμε την σχετική αναγωγή με το τωρινό αποτέλεσμα της έρευνας προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή χτυπάει άνετα διψήφιο νούμερο, αυξάνει δηλαδή την επιρροή της σε σχέση με τις ευρωεκλογές. Το γεγονός αυτό ερμηνεύεται εύκολα αν συνδυαστεί με τις διαρροές της ΝΔ προς το κόμμα μας, που καταγράφει η εν λόγω έρευνα. Πολλοί πιάστηκαν κορόιδα τον Μάιο και πίστεψαν τα ψέμματα Σαμαρά ότι θα σταματήσει την υπερφορολόγηση και θα διώξει την τρόικα. Σήμερα που το απόκομμά του διαλύεται, μεγάλες μάζες ψηφοφόρων κατευθύνονται προς την Χρυσή Αυγή, ως την μοναδική δύναμη εθνικής αντιπολίτευσης απέναντι στον Σύριζα.
Η δεύτερη έρευνα προέρχεται από το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και τα αποτελέσματά της είναι ενδεικτικά της σταθερής μας ανόδου (18%) και της εκλογικής κατάρρευσης της ΝΔ (12%). Ο Σαμαράς βλέπει ξεκάθαρα το επερχόμενο πολιτικό του τέλος και βρίσκεται σε παροξυσμό. Οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα υπόγεια του Μαξίμου και ο διορισμένος βουλευτής και υπουργός Σταμάτης έχει πάρει σβάρνα όλους τους δημοσκόπους παρακαλώντας και ενίοτε απειλώντας για ευνοικά προς την ΝΔ αποτελέσματα. Είχαμε γράψει προ δύο εβδομάδων στην ιστοσελίδα μας πως ο εν λόγω παράγοντας έστειλε φιρμάνι στις εταιρίες να πάψουν να μας δίνουν  πάνω από 6%. Κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, καθώς το κόμμα μας καταγράφει ξεκάθαρα διψήφια ποσοστά και οι δημοσκόποι τρέμουν νέο διασυρμό μετά τις ευρωεκλογές.
Έτσι η αναμενόμενη έρευνα της - κάργα κυβερνητικής -  Κάππα Research δεν έδωσε τελικά πρόθεση ψήφου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις της πρώτης ημέρας προκάλεσαν έμφραγμα στο Μαξίμου. Έτσι το άφησαν για αργότερα μήπως φτιάξουν τα πράγματα. Τελικά την γραμμή Σταμάτη ακολούθησαν μόνο τα Παραπολιτικά, δηλαδή η ναυαρχίδα της Συγγρού, που πριν τις ευρωεκλογές έβγαζαν πρώτη την ΝΔ και πέμπτη την Χρυσή Αυγή! Επιβεβαίωσαν απόλυτα την πληροφορία μας και έδωσαν στο κόμμα μας όσο ακριβώς είχε προστάξει το αφεντικό, συγγνώμη ο Σταμάτης (κάτω από 6%). Καμία άλλη έρευνα δεν είδε το φως της δημοσιότητας κατόπιν άνωθεν εντολής. Τα νέα δεδομένα προκάλεσαν πανικό στο περιβάλλον Σαμαρά. Έτσι επιστρατεύτηκε για πολλοστή φορά η κλασική συνταγή: Χρυσαυγιάδα Νο. 113 σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής.
Χρυσαυγιάδα Νο.113: Σαμαράς και Μπόμπολας ερωτεύθηκαν τους διαγραμμένους της Χρυσής Αυγής
Αυτή την φορά το τσίρκο των διαπλεκομένων είχε νέους πρωταγωνιστές. Δύο διαγραμμένους από το κόμμα, που τους διαφήμιζαν όλα τα κανάλια της διαφθοράς και τους παρουσιάζαν για μέρες να αραδιάζουν ψέμματα. Τον έναν μάλιστα τον έστησαν για γύρισμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων με κάμερες του Mega και σκηνοθέτες δημοσιογράφους του Έθνους. Φίλος που ήταν παρόν στο περιστατικό έπαθε πλάκα, βλέποντας έναν εντελώς άγνωστο τύπο να περνά μπροστά από τις κάμερες και κάποιον άλλον να τον σταματά φωνάζοντας: «το ξαναπάμε... δεν βγήκες καλός». Αυθόρμητα πλησίασε και ρώτησε αν γυρίζουν ταινία, οπότε και του εξήγησαν πως πρόκειται για «πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που σκοπεύει να κάνει αποκαλύψεις». Τελικά ο ψευδομάρτυρας αποκάλυψε ότι τον ταΐζαμε δήθεν σε ακριβά εστιατόρια. Αξίζει να αποκαλύψω πως οι μοναδικές φορές που έκανα το τραπέζι στους επιστημονικούς συνεργάτες του κόμματος αφορούσαν τη βουλή, όπου παραγγέλναμε ντελίβερι καλαμάκια από γνωστό ψητοπωλείο της οδού Ακαδημίας. Έπισης μία φορά πήγαμε σε ανάλογο κατάστημα (σουβλατζίδικο) στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί. Σίγουρα οι εν λόγω χώροι δεν θεωρούνται ακριβά εστιατόρια. Ποτέ στην ζωή μου άλλωστε δεν πήγα σε ακριβό εστιατόριο για να έχω άποψη.
Ο έτερος ψευδομάρτυρας τόλμησε να πει ότι οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου κονομάμε λεφτά και κάνουμε μεγάλη ζωή. Υπενθυμίζω στους αναγνώστες μας πως αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην φυλακή και όχι σε κάποια πολυτελή βίλα. Μετά τις δημοτικές εκλογές ο τραπεζικός λογαριασμός μου άγγιξε τα 0 ευρώ, καθώς έδωσα όλες τις οικονομίες μου για τα έξοδα του εκλογικού αγώνα. Δεν έχω βουλευτικό αυτοκίνητο, δεν έχω αστυνομική συνοδεία (εδώ γελάνε...) και κανένα απολύτως προνόμιο.Υπενθυμίζω επίσης ότι το κόμμα μετά την παράνομη διακοπή της χρηματοδότησής του στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις εισφορές των βουλευτών. Αυτά ως απάντηση στους ψευταράδες, που τους έκανε σημαία ο Μπόμπολας και τα ρετάλια των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης. Ο ίδιος ο Σαμαράς άλλωστε, σε συνέντευξή του στην real-news, εκεί που χάνει τα λόγια του για την παράνομη δίωξη εις βάρος μας, στρίβει τελικά διά των ψευδομαρτύρων, στους οποίους κάνει τιμητική αναφορά. Σε λίγο μπορεί να τους κάνει και άγαλμα...
Φυλακές Κορυδαλλού
15 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών