Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014

Τον πήρε το “Ποτάμι” τον Σαμαρά: Καταρρέει ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Τελικώς δεν ντράπηκε, ώστε να παραιτηθεί από την θέση του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο Νίκος Μαραντζίδης και αποφάσισε να ξανακάνει δημοσκόπηση. Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω δημοσκόπος και παράλληλα ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος Θεοδωράκη, προεκλογικά παρουσίαζε το εν λόγω κόμμα στο 15% (!) με φανερούς προπαγανδιστικούς και πολιτικούς σκοπούς. Εν τέλει το εν λόγω απόκομμα με όλο αυτό το «σπρώξιμο» από τους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης πήρε κάτω από τα μισά, ρεζιλεύοντας ολόκληρο το Πανεπιστήμιο και το επιστημονικό έργο που εκεί επιτελείται.
Στην καινούργια του δημοσκόπηση, ο Μαραντζίδης, λέει κάποιες αλήθειες όπως ....
η κατάρρευση του εκλογικού ποσοστού της ΝΔ, αλλά δεν αποφεύγει τις γνωστές αγκυλώσεις του, όπως το «πετσόκομμα» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και το «φούσκωμα» των ποσοστών του «Ποταμιού». Η μεθοδολογία της απάτης, θυμίζει τις προεκλογικές χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που είχαν υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων, έτσι ώστε να μπορούν να μετακινούνται ανέτως και κατά το δοκούν τα ποσοστά των κομμάτων.

Τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 24%
ΝΔ: 18%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,5%
ΠΑΣΟΚ: 5,5%
ΚΚΕ: 5,5%
ΠΟΤΑΜΙ: 5,5%
ΑΝΕΛ: 3%
ΔΗΜΑΡ: 1%
Το επίσης αξιοσημείωτο της δημοσκόπησης είναι ότι παρά την ιδεολογική αγκύλωση του Μαραντζίδη, με την αναγωγή (που αποκρύπτεται από την δημοσκόπηση) η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη, με ποσοστό 10%, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια, γεγονός που δεν μπορούν να το αποκρύψουν ακόμα και οι πιο σφοδροί πολέμιοί της.
Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει αναφοράς, είναι ότι για πρώτη φορά σε καθεστωτική δημοσκόπηση, που απηχεί τις απόψεις του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι η άποψη που εγκρίνει τις πρόωρες εκλογές περνάει «μπροστά» με 54%. Άρα στην πραγματικότητα, το ποσοστό του Ελληνικού Λαού που θέλει άμεσα εκλογές είναι συντριπτικό.

Είναι, λοιπόν, σίγουρο ότι παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους, δημοσιογράφων, διεθνών τοκογλύφων και κομμάτων, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει και ανεβαίνει, όντας πλέον αναμφισβήτητα η τρίτη και διψήφια πολιτική δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών