Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014

Ο Κουκούτσης βάλλει κατά των καθεστωτικών από το βήμα της βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κύρωση συμβάσεων μεταξύ Ελλάδας και πετρελαϊκών εταιρειών για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

Ο Εθνικιστής βουλευτής τόνισε πως δυστυχώς σήμερα η Ελλάδα κυβερνάται από τους "Μπόμπολες" που διασπείρουν με ευκολία την λάσπη τους κατά  ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Όταν ενημέρωσαν τον Κικίλια πως επικρατεί ένα κλίμα τρομοκρατίας απάντησε πως...
δεν τον νοιάζει ποσώς για τους Χρυσαυγίτες. Δείγμα πως κάποιοι διψούν για αίμα. Ακριβώς το ίδιο κλίμα επικρατούσε και πέρσι αυτόν τον καιρό αποδεικνύοντας πως τα ΜΜΕ, οι φυλλάδες και τα κόμματα έφεραν εις πέρας τον σκοπό τους. Μετά την δολοφονία του Σεπτεμβρίου, ήρθε η δολοφονία των δύο Αθάνατων Ηρώων Αδελφών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο επισήμανε πως δεν έχει ειπωθεί ακόμα η αλήθεια στον ελληνικό λαό σχετικά με το ενεργειακό ζήτημα. Τα κοιτάσματα των Ιωαννίνων, του Πατραϊκού και του Κατάκολου είναι κοιτάσματα σχετικά μικρά και ναι μεν θα βοηθήσουν την οικονομία αλλά με λίγα κέρδη. Τα πλούσια κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης και του Αιγαίου έχουν μπει στο περιθώριο γιατί η συγκυβέρνηση δεν έχει την πυγμή για να ενεργήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Για την εξόρυξη των κοιτασμάτων στην χώρα μας χρειάζεται άλλο θεσμικό πλαίσιο, άλλη σύμβαση μίσθωσης γιατί ακόμα και σε αυτά θέση λαμβάνουν οι εργολάβοι. Τρανή απόδειξη πως η χώρα μας είναι ένα προτεκτοράτο. Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στην ιδιωτικοποίηση της ενέργειας στην χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών