Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2014

Εμετική προσπάθεια "αθώωσης" του ληστοτρομοκράτη Ν. Ρωμανού από το ΒΗΜΑ... - ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστή αρθρογράφος - εισαγγελέας Γιάννα Παπαδάκου, που προ ημερών μοίραζε καταδικαστικές αποφάσεις για τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, μέσα από τη φυλλάδα του ΒΗΜΑτος, στο σημερινό της.... αστυνομικό ρεπορτάζ επιχειρεί την... "αθώωση" ενός δολοφόνου - τρομοκράτη!

Σε ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ η "εισαγγελέας του Βουνού", όπως σωστά έχει χαρακτηριστεί από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, σκιαγραφεί το .. πορτραίτο του ληστοτρομοκράτη στο Βελβεντο της Κοζάνης και μέλος της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς", Ν. Ρωμανού και δεν είναι καθόλου φειδωλή στις εκφράσεις της...

Θα υποψιαστείτε ότι τον.... ραίνει με κοσμητικά επιθέτα όπως "δολοφόνος", "αμετανότητος", "παιδί με ψυχολογικά προβλήματα" κ.α.
Ατυχήσατε ... Το ρεπερτόριο αυτό το κρατά μόνο για....
τους πραγματικούς εχθρούς του συστήματος (βλέπε Χρυσή Αυγή) και τώρα που καλείται να μιλήσει για τους επιδοτούμενους/προστατευόμενους τρομοκράτες, η επωδός που τους συνοδεύει είναι το "μελετηρός", "επιμελής/τρυφερός", "γαμπρός με αρχές", "ευγενικός" κ.α..

Και όμως... Πολύ καλά διαβάσατε... Το "παιδί της μαμάς" - γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ένα παιδαρέλι που το υπερασπίζεται η "μαμά των βορείων προαστείων"όταν έφαγε μια καρπαζιά (που δεν του έδωσε ποτέ η μανούλα του)  - με το περίσσιο θράσος να απειλεί τον ελληνικό λαό συχνά - πυκνά με τις προκηρύξεις του, έγινε ξαφνικά ο... αξιαγάπητος "Νικόλας" που είναι "μελετηρός φοιτητής", "σύζυγος" και περνά δημιουργικά τις ώρες του στις φυλακές!

Δεν αξίζει να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω για τους εμετικούς συκοφάντες, διαστρεβλωτές της αλήθειας, όταν από μόνοι τους αποκαλύπτουν το πραγματικό τους, μοχθηρό - άσχημο, πρόσωπο. Αυτό των αβανταδόρων των δολοφόνων - τρομοκρατών και από την άλλη των υπονομευτών/σκληρών πολέμιων των πραγματικών φρουρών του Λαού μας.

Υ.Γ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η θρασύτατη μητέρα και Πανεπιστιημιακός του ΑΠΘ (είδατε τι "μαργαριτάρια" είναι καθηγητές στα Πανεπιστήμια) του Ρωμανού που παλαιότερα δήλωνε υπερήφανη για τις πράξεις του γιού της, ετοιμάζει νέο best seller μετά τα "αριστουργήματα" , "Μαμάδες Βορείων Προαστίων" και "Mykonos μπλουζ"...το "Έρωτας στις φυλακές"

Υ.Γ.2
Λέτε το επίθετο "Ρωμανός" να συνδέεται με τους "ρωμανιώτες;";! Λέμε τώρα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών