Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2014

Ο Θεοδωράκης προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον "κολλητό" του Σημίτη, Ν. Αλιβιζάτο...Τυχαίο;!

Τα διαπιστευτήρια του, ως "λαγός" του κατεστημένου, έδωσε για άλλη μια φορά το MEGAλο δημιούργημα του συστήματος που λέγεται "Ποτάμι" - Θεοδωράκης.
Ο θλιβερός παρουσιαστής - Πρόεδρος ενός κόμματος της παραλίας και των σκηνών, έγραψε άρθρο στην "Καθημερινή" στην οποία προτείνει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όχι δεν είναι κάποιος... πολιτικός, αλλά είναι ο κατ' εξοχήν συστημικός συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.
Ο "κολλητός" του Σημίτη, που τον υμνολογεί σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, σφοδρός πολέμιος του Έθνους και μέχρι σήμερα ο άνθρωπος που:
- Προετοίμασε την παράλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των Σιωνιστών
- Γνωμοδότησε υπέρ των πλειστηριασμών από τις τράπεζες (σύμφωνα με τις παραπολιτικές στήλες των συστημικών εφημερίδων)
- Δόμησε το λαθρο-νόμο.....
Ραγκούση, που έφερε την βιολογική αλλοίωση του Έθνους μας

- Δημιούργησε την πρωτοβουλία "Τολμήστε" που σκοπό είχε την στήριξη του Μνημονίου
- Ανέλαβε να αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Ιουνίου και τις Ευρωεκλογές και φρόντισε από την πρώτη στιγμή των πολιτικών διώξεων να ηγηθεί της νομικής προσπάθειας να μπουν φυλακή οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, είτε σε αρθρογραφία του, είτε τηλεοπτικά.

Τον άνθρωπο που είχε το θράσος να συγκρίνει τους δολοφόνους της 17Ν με τους Αγωνιστές του λαού βουλευτές της Χρυσής Αυγής και φυσικά αποτελεί "πηγή" για τον περιβόητο ανθελληνικό ΙΟ. Τον άνθρωπο που από τις αρχές του 2000 μάχεται για τη δημιουργία ενός σκληρού "αντιρατσιστικού".

Αυτόν λοιπόν προτείνει ο Σταύρακας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λειτουργώντας φυσικά ως εγγαστρίμυθος του..."Μεγάλου Διδασκάλου".


Γιατί αν τελικώς δεν τα βρουν για τον ... "κεντροαριστερό" Πρόεδρο θα πρέπει να υπάρχει πάντα η συναινετική λύση του "ανεξάρτητου επιστήμονα". Και ποιός καλύτερος από τον κο. Αλιβιζάτο.
Με τέτοιο βιογραφικό είναι άξιος συνεχιστής του Παπούλια.

Υ.Γ.
Μια πληροφορία που ενδεχομένως έχει κάποια αξία στη συλλογιστική σας πορεία για το πώς φθάσαμε στο όνομα του Αλιβιζάτου ενδεχομένως να είναι και το γεγονός ότι είναι μόνιμος ομιλητής των κεντρικών εκδηλώσεων του ΚΙΣ για την ημέρα μνήμης του "Ολοκαυτώματος", ενώ φυσικά δεν παραλείπει ποτέ να επαίρεται ότι μια από τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις της Κυβέρνησης Σημίτη είναι και η καθιέρωση αυτής της ημέρας!.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών