Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 180 ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”

E1CCD38D4329688028738684619E6300
Παρά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε η συγκυβέρνηση πρόσφατα, το ότι η ΝΔ και ο Σαμαράς βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, είναι πιο φανερό από τον ήλιο. Το ότι καθημερινά, ακριβώς επειδή είναι καζάνι που βράζει, βλέπουν την δημοσιότητα σχόλια, αμφισβητήσεις και διαφοροποιήσεις σε σχέση με όσα ο Σαμαράς δηλώνει κάθε φορά και αυτό το βλέπουμε καθημερινά!
Κάθε φορά βέβαια έχει σημασία ποιος, τι και γιατί λέει ότι λέει. Σίγουρα κάποιοι δεν.....
ξεχνούν το παρελθόν. Περιμένουν απλά την κατάλληλη στιγμή να κάνουν την εμφάνισή τους. Βεβαίως, αφού προηγουμένως έχουν κάνει τις συμφωνίες τους για την επόμενη ημέρα! Η κ. Μπακογιάννη, τις τελευταίες μέρες, σε μια σειρά καθημερινών συνεντεύξεων, εμφανίζεται να σχολιάζει αρνητικά τον ΕΝΦΙΑ, (που ψήφισε), τις πρόωρες εκλογές, την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή.

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα σενάρια πρόωρων εκλογών, τα οποία διαψεύδει ο Σαμαράς, εκτιμώντας ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ιδού:
«Δεν νομίζω πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή 180 βουλευτές, με βάση τις δηλώσεις των βουλευτών», είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1». Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον λαϊκισμό, σημειώνοντας ότι τακτικές τύπου «σκίζω τα μνημόνια» είναι καταστροφικές, αναφερόμενη προφανώς στις προεκλογικές δηλώσεις Σαμαρά όπου με στόμφο δήλωνε:
 

 

“Δύο χρόνια τώρα, τα σκίζω τα μνημόνια”

 Για την άλλη περιβόητη φράση του Σαμαρά, περί “της εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο στο τέλος του χρόνου” η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε: «Δεν ξέρω αν θα βγούμε 31 Δεκεμβρίου ή το Μάρτιο, εκτιμώ θα είναι το Μάρτιο με την εκταμίευση της τελευταίας δόσης, αλλά αυτό είναι θέμα εσωτερικής διαπραγμάτευσης. Το θέμα του χρέους θα ακολουθήσει, αφού πρώτα η χώρα κλείσει την τελευταία διαπραγμάτευση με τον τρόικα. Πρέπει πρώτα να τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα και από εκεί και πέρα να ξεκινήσουμε την συζήτηση για την περαιτέρω χρηματοδότηση.

Να και το απ’ ευθείας άδειασμα της συγκυβέρνησης και η ευθεία παραδοχή για το νέο μνημόνιο!
Σαμαρά, μάζευε τα… Το μητσοτακέϊκο δεν ξεχνά! Ούτε την αποστασία σου από την κυβέρνηση του αποστάτη, ούτε πως παραγκώνισες την Ντόρα για να προωθήσεις τον Αβραμόπουλο στην θέση του επιτρόπου, ούτε καν πως της έφαγες την αρχηγία και τώρα μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα του λογαριασμού.
Αλλά και από εκεί να μην το βρεις, σε περιμένει ο λαός! Και ούτε αυτός ξεχνά την φοροκαταιγίδα σου…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών