Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή ακόμα και στις στημένες δημοσκοπήσεις

Σε πείσμα των υπογείων του Μαξίμου και συγκεκριμένα του Σταμάτη που ενορχηστρώνει την αλλοίωση των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας ακόμα και στις χαλκευμένες έρευνες.
Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την εφημερίδα "Ποντίκι" που θα δημοσιευτεί αύριο τα κόμματα λαμβάνουν:...


Σύριζα 28,5%
Νδ 23,5%
Χρυσή Αυγή 7,5%
Πασόκ 7%
Ποτάμι 6,5%
ΚΚΕ 6%
ΑΝΕΛ 3,5%
Δημάρ 1,5
Αναποφάσιστοι/ΔΑ 10,5%

Το σημαντικό στην εν λόγω δημοσκόπηση, πέρα από το γεγονός ότι επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η κατρακύλα και η κατάρρευση της μνημονιακής συγκυβέρνησης, είναι ότι παρά τον αποκλεισμό και την λασπολογία η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο κόσμος, και εμείς είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε από έγκυρες πηγές, είναι ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πολύ υψηλότερο και ψαλιδίστηκε με "εντολή Σαμαρά". Το κομμένο κομμάτι προσκολλήθηκε αυτόματα στο ποσοστό της ψοφοδεξιάς για να μην απογοητευτούν πλήρως και εγκαταλείψουν σωρηδόν το μαντρί οι λιγοστοί εναπομείναντες ψηφοφόροι της ΝΔ.

Όπως και να έχει όμως οι εκλογές είναι προ των πυλών και στην κάλπη δεν γίνονται ψαλιδίσματα! Εκεί η διαλυμένη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου θα αντιμετωπίσει την αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία και η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών