Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

Το φωνάζουν και οι..."αριστεροί": "Ο Ντογιάκος θέλει να επιβάλλει φίμωση και δικτατορία με το πόρισμά του για τη Χρυσή Αυγή"

Η απαράδεκτη απ’ όλες τις απόψεις πρόταση Ντογιάκου, η οποία αποτελεί την προφητεία για ένα ζοφερό μέλλον που ετοιμάζει το ανθελληνικό σύστημα σε όσους δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις του, προκάλεσε ένα ενδιαφέρον σχόλιο από την αριστερίστικη εφημερίδα «ΠΡΙΝ», που εκφράζει τις απόψεις του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ), συνιστώσας του αλλοπρόσαλλου, ανεκδιήγητου και ανύπαρκτου πολιτικού μορφώματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το σχόλιο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, λέει κάτω από τον τίτλο «Εγκληματίες» κάθε κόμμα!» τα εξής:
"Αναβρασμό, αναστάτωση και θύελλα διαμαρτυριών θα έπρεπε να είχε προκαλέσει στα κόμματα και στις οργανώσεις της Αριστεράς, συστημικής και ριζοσπαστικής, η θέση του εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην πρότασή του: «Σε περίπτωση που ....
συντρέχουν οι απαιτούμενες από τον νόμο προϋποθέσεις κάθε πολιτικό κόμμα ασφαλώς και είναι δυνατό να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση, είτε στο σύνολό του είτε ως προς τα επιμέρους εκείνα πρόσωπα τα οποία με την κάλυψη του πολιτικού μανδύα ενεργούν κατά τρόπο ποινικά κολάσιμο»! Κάθε πολιτικό κόμμα μπορεί να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση! Κι εμείς που νομίζαμε ότι το γεγονός πως το Σύνταγμα δεν προβλέπει κανένα τρόπο με τον οποίο να μπορεί να κηρυχθεί εκτός νόμου ένα οποιοδήποτε κόμμα διασφαλίζει τουλάχιστον τη λειτουργία τους ήμασταν προφανώς αφελείς! Ανησυχούμε όμως πολύ από την έλλειψη αντιδράσεων των κομμάτων και των οργανώσεων της Αριστεράς. Δεν έχουν απλώς καταλάβει ότι, αν επικρατήσει αυτή η θέση, οποιοδήποτε κόμμα ή οργάνωση του αριστερού χώρου μπορεί να απειληθεί να χαρακτηρισθεί «εγκληματική οργάνωση» και να κλειστεί η ηγεσία του στη φυλακή; Νομίζουν ότι μοναδικός στόχος είναι η Χρυσή Αυγή; Αν ναι, ας διαβάσουν καλύτερα στην Καθημερινή το σχολιασμό της εισαγγελικής πρότασης: «Ο Ισίδωρος Ντογιάκος όμως επισημαίνει με νόημα, απευθυνόμενος προς πάσα κατεύθυνση, ότι εγκληματική οργάνωση μπορεί να χαρακτηρισθεί υπό προϋποθέσεις και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός σχηματισμός ή κομματικός φορέας»! Κατάλαβαν τώρα;".
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι από την ευρεία πολιτική δεξαμενή της αριστεράς που αντιλαμβάνονται το προφανές, έστω και με έμμεσο τρόπο, ότι δηλαδή η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει στην ουσία πολιτικό και όχι ποινικό χαρακτήρα, ενώ μπορεί άνετα να λειτουργήσει ως ο οδηγός κατασταλτικής συμπεριφοράς και σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς στο (άμεσο;) μέλλον. Μιας, όμως, και το «ΠΡΙΝ» δηλώνει ότι «Ανησυχούμε όμως πολύ από την έλλειψη αντιδράσεων των κομμάτων και των οργανώσεων της Αριστεράς», ας τους πούμε ότι δεν χρειάζεται να κοιτάξουν και πολύ μακριά.
Στο σχήμα-συνονθύλευμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που συμμετέχει το ΝΑΡ, θα δουν κάποιους «συντρόφους» οι οποίοι όχι μόνο «δεν παίρνουν χαμπάρι» ότι η κατάπτυστη πρόταση Ντογιάκου αποτελεί ξεκάθαρη δίωξη φρονηματικού χαρακτήρα, αλλά πλειοδοτούν στην κυβερνητική καταστολή και την δικαστική αυθαιρεσία με την ελεεινή πολιτικά και ηθικά στάση τους, αφού μετατρέπονται σε συνεργάτες της μνημονιακής κυβέρνησης  που έχει στήσει αυτή την σκευωρία, καθώς και κάποιων συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών που εξυπηρετούν τα στενά συντηρητικά συμφέροντα του Σαμαρά. Οι θλιβεροί αυτοί τύποι εθελοτυφλούν,  γιατί γνωρίζουν ότι οι ίδιοι αποτελούν μια γραφική περίπτωση στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, καθώς μπορεί να είναι αγαπητοί στους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες, αλλά είναι λαομίσητοι από τους Έλληνες.
Οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» έχουν καθορίσει ως αποκλειστικό σκοπό στην ύπαρξη τους το να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην ανήθικη και παράνομη πολιτική δίωξη των ξένων κέντρων αποφάσεων, της εντολοδόχου κυβέρνησης και των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης κατά του μόνου Γνήσιου αντισυστημικού Κόμματος, δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως σήμερα ο Ντογιάκος ποινικοποιεί, άρθρα, ομιλίες και βιβλία (έχοντας μάλιστα και το θράσος να λέει ότι το φρόνημα δεν διώκεται!) αύριο θα μπορούσε να ποινικοποιήσει την εξής θέση, η οποία επί χρόνια κοσμεί τις σελίδες κάποιας αριστερίστικης φυλλάδας: «Ο καπιταλισμός δεν παίρνει διορθώσεις. Πρέπει να ανατραπεί με την εργατική δράση. Δεν υπάρχει κοινοβουλευτικός δρόμος προς μια τέτοια αλλαγή. Το κοινοβούλιο, ο στρατός, η αστυνομία, η δικαιοσύνη, όλο το αστικό κράτος λειτουργεί για να προστατεύσει τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης».
Ας μην ανησυχούν, όμως, αδίκως. Οι πολιτικοί μέντορες των δικαστικών που κινούν τα νήματα στις ανάλογες πολιτικές σκευωρίες ασχολούνται με πραγματικά αντισυστημικά και αντιπλουτοκρατικά Κόμματα και όχι με ακίνδυνους και φαιδρούς τύπους, οι οποίοι μισούν την Πατρίδα τους και τον Λαό που την αποτελεί, ευρισκόμενοι πάντοτε στην κοινωνική απομόνωση και την πολιτική ανυπαρξία.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. νομιζουν οτι με το να βαλουν φυλακη ολους τους βουλευτες της χ.α .οι ψηφοφοροι θα γυρισουν στα παλια τους κομματα .Εγω προσωπικα τους μισω καθε μερα και πιο πολυ ,και δεν προκειται να τους ξαναψηφησω, οχι μονο την ν.δ. αλλα κανεναν και απορω με μερικους πως για πεισμα λεει ψηφησαν συριζα -κκε και ολα τα μισητα κομματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών