Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

Σιγή… Ψαρρά για τις αποκαλύψεις σχετικά με το νεοδημοκράτη ψευδομάρτυρα

Σιγή… Ψαρρά για τις αποκαλύψεις σχετικά με το νεοδημοκράτη ψευδομάρτυρα
Χθες δόθηκε η αποκαλυπτική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο bankingnews, στην οποία αποκαλύπτεται ότι ένας από τους κυριότερους ψευδομάρτυρες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι, όχι απλά μέλος, αλλά στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Η αποκάλυψη αυτή βεβαίως προκαλεί την κατάρρευση της όλης σκευωρίας, αφού αποδεικνύεται άνευ κάθε αμφιβολίας ότι ο βασικότερος μάρτυρας της υποθέσεως είναι κατευθυνόμενος και ορμώμενος από πολιτικά ελατήρια.
Η εν λόγω συνέντευξη του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, έτυχε προβολής τόσο από την φυλλάδα του Μπόμπολα, όσο και από τον αρχισκευωρό Ψαρρά του «Ιού». Αμφότεροι, στα σχετικά άρθρα που γράφτηκαν «ξέχασαν» να.....
αναφέρουν την ουσία όλης της συνεντεύξεως, δηλαδή την αποκάλυψη, περιοριζόμενοι για άλλη μία φορά σε ανούσιες πολυλογίες περί του τίποτε.

Είχαμε πει από την πρώτη μέρα της απαρχής της σκευωρίας ότι υπάρχουν πολύ ισχυρά συμφέροντα που προστάζουν την παράνομη, πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τα συμφέροντα αμερικανοσιωνιστικών οργανώσεων, αλλά και της Άνγκελα Μέρκελ κρύβονται πίσω από αυτή τη σκευωρία, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδος στον ξένο δυνάστη.
Από τις πρώτες ημέρες είχε αποκαλυφθεί, από στόματος πρ. υπουργού Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτη, ότι «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».

Τι έγινε, λοιπόν, και οι άλλοτε… διερευνητικοί Ψαρά, Μπιντέλας και Ψαρράς σιώπησαν εμπρός σε αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη για τον νεοδημοκράτη ψευδομάρτυρα; Για τους δύο πρώτους δεν θα πούμε, γιατί είναι ευνόητο. Για τον τρίτο θα αναφέρουμε απλά ότι είναι προφανώς πολλά τα λεφτά που δίνει η Μέρκελ για να εκδίδει τις ανοησίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών