Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

Θερμά συγχαρητήρια των Σιωνιστών για τα αίσχη Ντογιάκου-Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής

Την τεράστια ικανοποίηση του διεθνούς σιωνισμού προκάλεσε η δημοσιοποίηση της πρότασης-φιάσκο Ντογιάκου εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών και δεκάδων συναγωνιστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Με την γνωστή σιωνιστική αλαζονεία ο εκτελεστικός διευθυντής της αμερικανοεβραικής επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις, μίλησε για αξιοθαύμαστο θάρρος και αποφασιστικότητα του Αντώνη Σαμαρά, εις ότι αφορά την πρόταση Ντογιάκου για παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής. Επί της ουσίας δηλαδή, ο σιωνιστικός παράγοντας...
επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή περί πολιτικής σκευωρίας η οποία εξαπολύθηκε από τα υπόγεια του Μαξίμου σε συνεργασία με δικαστικούς λειτουργούς. Διότι αλλιώς δεν μπορεί να ερμηνευθεί το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Χάρις συγχαίρει τον Αντώνη Σαμαρά για αποφάσεις της «ανεξάρτητης» τάχα δικαιοσύνης!


Ο σιωνιστής Χάρις φτάνει μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για «ηθική ηγεσία» του Αντώνη Σαμαρά, παραπέμποντας προφανώς στην κατάπτυστη και ανήθικη υπόσχεση του προέδρου της ΝΔ προς την αμερικανοεβραϊκή κοινότητα για «εξάλειψη της Χρυσής Αυγής». Ηθικό λοιπόν το γεγονός ότι ο Σαμαράς τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στους σιωνιστές, αλλά πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός στην δικαστική εξουσία προκειμένου να υλοποιήσει μια υπόσχεσή του σε ξένους;

Στην ωμή παρέμβαση του διεθνούς σιωνισμού στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, δεν έλειψαν και οι περίφημες σιωνιστικές αθλιότητες: «70 μέλη της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβανομένων του φυλακισμένου αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου και των άλλων 17 βουλευτών του κόμματος, πρέπει να δικαστούν για δολοφονίες, αδικήματα κατοχής όπλων και για πολλαπλές επιθέσεις σε μετανάστες, αριστερούς και ομοφυλόφιλους». Θα μπορούσε ο κύριος Χάρις να επισημάνει στον πρωθυπουργό ή απευθείας στον εισαγγελέα Ντογιάκο, να προσθέσει ακόμα μία κατηγορία εις βάρος της Χρυσής Αυγής: αυτή της εμπλοκής των Ελλήνων Εθνικιστών στην έξοδο των εβραίων από την Αίγυπτο, ως αυτή περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη!

Με αυτές όμως τις τραγελαφικές κατηγορίες το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται στα μάτια του Ελληνικού Λαού και αν και όταν διεξαχθεί η περιβόητη δίκη, τότε θα αποκαλυφθούν οι σκευωροί σε όλο τον κόσμο!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών