Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΠΟΥ… ΦΥΤΡΩΣΑΝ

stathakis_karpota
Το πρωί της Δευτέρας, σε όλα τα ΜΜΕ είχε αναρτηθεί η παρακάτω είδηση, συνοδευόμενη από φωτογραφία όπου απεικονίζονταν τα… πειστήρια (καρότα):
«Ακροδεξιοί πέταξαν καρότα στον Σταθάκη
Μία σακούλα με καρότα άδειασαν στον προαύλιο χώρο του πρώην δημαρχείου Καλυβών στην Κρήτη δύο νεαροί λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής.
Τα δύο άτομα επέβαιναν σε μηχανάκι ενώ σύμφωνα με τους περίοικους οι οποίοι τους αναγνώρισαν οι νεαροί κινούνται στο χώρο της ακροδεξιάς. Υπενθυμίζεται ότι......
κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης ο οποίος μίλησε για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος».
Λίγες ώρες αργότερα, αναρτήθηκε η εξής… διάψευση:
«Ο Σταθάκης διαψεύδει το επεισόδιο με τα «καρότα»
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων, που έκαναν λόγο για παρενόχληση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στις Καλύβες Χανίων από ακροδεξιούς που πέταξαν καρότα, προχώρησε ο Γιώργος Σταθάκης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
«Εντελώς ανυπόστατη είναι η “είδηση” για δήθεν ακροδεξιά παρενόχληση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στις Καλύβες Χανίων, το βράδυ της Κυριακής», αναφέρει στο «τιτίβισμά» του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».
Όπως βλέπουμε, ο διαψεύδων βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγει να εξηγήσει πως βρέθηκαν τα καρότα στον προαύλιο χώρο του πρώην δημαρχείου. Λέτε να… φύτρωσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών