Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος μέσα στην Ευρωβουλή: Δεν έχει καμία θέση η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση - ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, έκανε παρέμβαση κατά την διάρκεια ομιλίας του Τούρκου Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Βολκάν Μποζκίρ.

Ο Στρατηγός Επιτήδειος έθεσε το θέμα του casus belli, από τους Τούρκους, στο Αιγαίο. Παράλληλα έθιξε το γεγονός ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει, την Κύπρο, ένα κράτος - μέλος της ΕΕ και ότι κατέχει παράνομα το 37% των εδαφών της. Ακόμα ενημέρωσε όλους τους Ευρωβουλευτές που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη Επιτροπή ότι η Τουρκία και ενώ λαμβάνει κονδύλια από την ΕΕ για αυτό τον λόγο προωθεί καθημερινά εκατοντάδες λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό ήταν το αρνητικό, προς την Τουρκία, κλίμα αφού η πλειονότητα των Ευρωβουλευτών...
εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του Τούρκου Υπουργού για να του πουν εν ολίγοις ότι πρέπει αλλάξει πλεύση η Τουρκία, αλλιώς η Ευρωπαϊκή της πορεία θα είναι ένα όνειρο.

Φυσικά για τους Εθνικιστές η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η Τουρκία (Μογγολία) γεωγραφικά, ηθικά και κοινωνικά δεν έχει θέση στην Ανθρωπότητα, όπως δεν έχουν θέση στην Ανθρωπότητα και οι Αλβανία, Σκοπιά, Βουλγαρία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόσνια και Ισραήλ. Χάρη θα μας κάνει να εξαφανιστεί για να πληρώσει με αυτόν τον τρόπο τις γενοκτονίες που έκανε ο εβραίος ήρωας της, ο Ατατούρκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών