Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

Ο επίορκος Αθανασίου προκαλεί: “Δίκαιη δίκη” για τους Χρυσαυγίτες


Ο επίορκος Αθανασίου προκαλεί: “Δίκαιη δίκη” για τους Χρυσαυγίτες

Μετά την πρόταση-παρωδία Ντογιάκου, η οποία δεν αποτελεί παρά μια αισχρή ανακύκλωση της συστηματικής συκοφαντίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, υποσχέθηκε μια... δίκαιη δίκη!
Αν και τούτη τη φορά ήταν ελαφρώς πιο προσεκτικός αποφεύγοντας να μιλήσει για «δίκαιη πολιτική δίκη», όπως έπραξε κατά το παρελθόν, ο υπουργός ο οποίος καταρράκωσε δια των ενεργειών του το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης καθιστώντας συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς υποχείρια της Χούντας Σαμαρά, δήλωσε τα εξής αναφορικά με την πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι.....
η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και όσοι παραπεμφθούν - αν παραπεμφθούν - θα έχουν μια δίκαιη δίκη, όπως απαιτεί το Σύνταγμα, το κράτος δικαίου και η Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
Εντούτοις, ο υπουργός που έχανε τα λόγια του κάθε φορά που εντός της Βουλής η Χρυσή Αυγή δια των βουλευτών της έκανε συγκεκριμένες καταγγελίες, συμπλήρωσε τα εξής: «Αυτά που ακούστηκαν από ορισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι η Δικαιοσύνη επηρεάζεται από την πολιτική εξουσία είναι εκ του πονηρού και είναι περιττό ακόμα και να τα διαψεύδει κανείς, γιατί παραπληροφορούν και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη».
Ακόμη κι αν υποθέσουμε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν συγκεκριμένες παρανομίες «εκ του πονηρού», τι έπραξε ο υπουργός και η «ανεξάρτητη» δικαστική εξουσία για την αδιαμφισβήτητη ομολογία πολιτικής σκευωρίας από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο; Περαιτέρω, ποιος μπορεί να πιστέψει τον υπουργό, από τη στιγμή που σε νέο βίντεο ο ίδιος άνθρωπος, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, παραδέχεται πως ο εισαγγελέας της υπόθεσης Ντογιάκος, είναι υποχείριο του Σαμαρά;
Το πέραν πάσης αμφιβολίας στοιχείο, είναι η ωμή παρέμβαση του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης στο έργο της κατά τα λοιπά «ανεξάρτητης» δικαστικής εξουσίας, με τηλέφωνα τα οποία έγιναν προκειμένου να προκαταλάβουν τις αποφάσεις των ανακριτών. Τηλέφωνα τα οποία ομολόγησαν πως έκαναν, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός του. Ως εκ τούτου, η πρόταση Ντογιάκου δεν αποτελεί παρά μια νοσηρή αποτύπωση των μύχιων πόθων της Χούντας Σαμαρά, μύχιοι πόθοι οι οποίοι καταλήγουν στην πολιτική εξάλειψη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Εκείνο το οποίο αγνοούν εν μέσω της μεθυστικής αλαζονείας που προκαλεί η εξουσία, οι επίορκοι της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας αλλά και οι πληρωμένοι κράχτες της δημοσιογραφικής απάτης, είναι το γεγονός πως κάθε τους παρανομία και έκνομη ενέργεια επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το εις βάρος τους κατηγορητήριο, το οποίο ας μην τρέφουν αυταπάτες, θα αποδοθεί ως πρώτη προτεραιότητα του μελλοντικού Εθνικού Κράτους. Διότι «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο», το γνωρίζουμε κι εκείνοι το γνωρίζουν καλύτερα από μας!
Ευάγγελος Καρακώστας
Υ.Γ. Ο δικηγόρος του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή κατήγγειλε την αστήριχτη πρόταση του Ντογιάκου που είναι υποχείριο του Σαμαρά όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών