Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

Μούγκα οι ψευτοδημοκράτες: Αυστραλιανή καμπάνια κατά της λαθρομετανάστευσης

Μέχρι προχθές το άθλιο κονκλάβιο των νταβατζήδων της ενημέρωσης-εξαπάτησης, συνέχαιρε την κυβέρνηση της Αυστραλίας επειδή ένας ελληνικής καταγωγής γενίτσαρος βουλευτής δήλωνε πως δεν είναι επιθυμητοί στη χώρα της Ωκεανίας οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και επειδή η συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων, η αποστολή στην Ελλάδα και η διάθεσή τους στους συμπατριώτες μας, αποτελεί «εκδήλωση μίσους».

Καθώς φαίνεται όμως, η χαρά των αθλίων υπήρξε πρόσκαιρη: η είδηση της νέας αντιμεταναστευτικής καμπάνιας της κυβέρνησης της Αυστραλίας προκάλεσε σοκ στα ελεγχόμενα από το διεθνή σιωνισμό μέσα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εγχώρια μέσα της ολιγαρχίας του πλούτου απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα, για δυο βασικούς λόγους:
α) διότι δεν συνάδει με την προπαγάνδα και τη συνολική, συστηματική εκστρατεία λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής
β) διότι εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και τους απατεώνες της Αριστεράς, οι οποίοι όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, αλλά αντίθετα την ενθαρρύνουν ποικιλοτρόπως.

Επί του θέματος, η καμπάνια της κυβέρνησης της Αυστραλίας κατά της λαθρομετανάστευσης (αντιμεταναστευτική την χαρακτηρίζουν οι ινστρούχτορες της διαστρέβλωσης) φέρει τον τίτλο «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας»!
Το μήνυμα της κυβέρνησης, έχει αποδοθεί μέσω αφίσας η οποία έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες και με οπτικοακουστικό υλικό. Σ' αυτό, παρουσιάζεται ο στρατιωτικός διοικητής...
επιχειρήσεων στα σύνορα, ο οποίος προειδοποιεί εκείνους που προτίθενται να εισέλθουν παράνομα στη χώρα: «Εάν ταξιδέψετε με πλοίο χωρίς να έχετε βίζα δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας. Οι κανόνες εφαρμόζονται σε όλους. Οικογένειες, παιδιά, ασυνόδευτα παιδιά, μορφωμένοι ή εξειδικευμένοι, δεν αποτελούν εξαίρεση». Και συμπληρώνει: «Μην πιστεύετε τα ψέματα των λαθρεμπόρων. Αυτοί οι εγκληματίες θα αρπάξουν τα λεφτά σας και θα βάλουν τη ζωή σας και τη ζωή των μελών της οικογένειάς σας σε ρίσκο για το τίποτα. Το μήνυμα είναι απλό: Εάν έρθετε στην Αυστραλία παράνομα μέσω πλοίου δεν υπάρχει καμία περίπτωση εσείς να κάνετε κάποτε την Αυστραλία σπίτι σας»!


Εν αντιθέσει με ένα σοβαρό κράτος όπως η Αυστραλία, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά που εξουσιάζει την Πατρίδα μας και μαζί της ολόκληρο το αντισυνταγματικό τόξο και φυσικά οι «Σοφοί» της δημοσιογραφίας αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της αθρόας λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα με παροχή πολιτικού ασύλου σε όλους τους εισβολείς, με αντιρατσιστικό νόμο-έκτρωμα και με ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα! Προκαλούμε λοιπόν τους «δημοκράτες» των μέσων εξαπάτησης να μας πουν: είναι ή δεν είναι ρατσιστικό κράτος η Αυστραλία;


1 σχόλιο:

  1. Η Αυστραλία δεν είναι έθνος-κράτος αλλά υπήρξε κατά το πρόσφατο παρελθόν χώρος αποικισμού Άγγλων. Πρώτοι άποικοι φυλακισμένοι εγκληματίες,που τους μετέφεραν το 1798. Μετά την ανακάλυψη χρυσού στα μέσα του 19ου αιώνος σημειώθηκε ένα μεταναστευτικό ρεύμα αγγλοσαξώνων ούτως ώστε ο πληθυσμός της αγγλικής αποικίας να φθάσει τις ολίγες δεκάδες χιλιάδες. Περί το 1880 απαγορεύτηκε η έλευση Κινέζων εργατών και γενικώς εγχρώμων. Επετρέπετο μετανάστευση μόνον από Ευρώπη, αυτή η στάση ονομάστηκε Λευκή Πολιτική. Ο ετήσιος αριθμός μεταναστών καθορίζετο βάσει της εθνικής καταγωγής. Περισσότεροι Άγγλοι και οι αγγλόφωνοι Ιρλανδοί, Σκώτοι και Ουαλλοί και σε μικρότερα ποσοστά Ιταλοί,Γερμανοί Έλληνες κλπ. Αυτή η πολιτική τηρήθηκε απαρεγκλήτως μέχρι το 1973. Υπό την επιρροή των Εβραίων άλλαξε ο νόμος με αποτέλεσμα η Αυστραλία να πλημυρίσει από Ασιάτες και Αφρικανούς.
    Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο χιλιάδες Ασιάτες να καταφθάνουν στην Ινδονησία και να επιχειρούν να φθάσουν στην νησιωτική ήπειρο. Φεύγουν λ.χ. από Αφγανιστάν και αφού διασχίσουν Πακιστάν, Ινδία Βιρμανία,και Ταυλάνδη καταφθάνουν στην Ινδονησία και επιχειρούν να εισέλθουν παρανόμως στην Αυστραλία ως ...πολιτικοί πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών