Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2014

Ο μεγαλύτερος φόβος του καθεστώτος και το...."κουτσό άλογο" - Θεοδωράκης!

Γράφει ο Αινείας

Ο στρατηγικός σχεδιασμός των "σοφών" της Ελλάδος είναι μονάχα ένας. Να απολέσει εκλογικά το Εθνικιστικό Κίνημα την τρίτη θέση που έχει καταγράψει από τις Ευρωεκλογές, πλησιάζοντας αυτή τη στιγμή, στις κρυφές δημοσκοπήσεις ανησυχητικά τη ΝΔ, και να.... αναστήσουν το "εκσυχρονιστικό ΠΑΣΟΚ" μέσω του κολαούζου του Μπόμπολα - Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο στόχος και για τις δύο περιπτώσεις είναι διττός.
Η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής θα σήμαινε αυτομάτως ότι τίθεται ως εν δυνάμει Αξιωματική Αντιπολίτευση αν δεν τελεσφορήσουν - λόγω αριθμού βουλευτών - οι "συνεργασίες" Αν.Ελ. - ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ καθώς έτσι θα.....
δημιουργηθεί αυτομάτως ο "μεγάλος συνασπισμός" και ταυτοχρόνως η τρίτη θέση σφυρηλατεί την κοινωνική - πολιτική απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος καθώς θα θεωρηθεί το κόμμα του λαού, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει...μνημονιακή πολτική, είτε με, είτε χωρίς τη ΝΔ.

Και κάπου εκεί έρχεται και ο Θεοδωράκης, ως ιδανική συνέχεια των εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ που με τον αφαιρετικό του λόγο και τα αόριστα ιδεολογήματά του σκοπεύεται να προσελκύσει όλους τους απολιτίκ, υλιστές θιασώτες του "κοσμοπολιτισμού" για να καταφέρει να υφαρπάξει πρωτίστως την ψήφο της λαϊκής Χρυσής Αυγής ή να γίνει η συγκολλητική ουσία του, φαινομενικά ανόμοιου αλλά ουσιαστικά ιδανικού, "γάμου" ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για....'εθνικούς λόγους'.

Όλα τα παραπάνω το καθεστώς μπορεί να τα πετύχει ΜΟΝΟ με έναν τρόπο...

Με τη δικτατορία των αριθμών και την προπαγάνδα των δημοσκοπήσεων και της εικόνας.

Ατελείωτες δημοσκοπήσεις που ο Θεοδωράκης θα φαίνεται τρίτος - με μικρή διαφορά για να μην ξεφτυλιστούν όταν ανοίξουν οι κάλπες και έχει πάρει 5% - και ενορχηστρωμένο επικοινωνιακό "πόλεμο" εικόνας του Σταύρακα με το σακίδιο να μιλά και να φαίνεται δίπλα στο λαό - έστω και αν δεν ξέρει ότι το ψωμί το ζυγίζουν με το κιλό -.

Βέβαια όλα αυτά μοιάζουν μάταια καθώς η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και αυτό αποδεικνύεται κοινωνικά και εκλογικά και τα κόμματα "μιας χρήσης" - σαν τα προφυλακτικά - όπως του Θεοδωράκη παίρνουν το δρόμο της..... ΔΗΜΑΡ μόλις χρησιμοποιηθούν για το σκοπό που δημιουργήθηκαν.

Ο Θεοδωράκης στον οποίο έχει επενδύσει το κονκλάβιο των "σοφών"θα αποδειχθεί "κουτσό άλογο" και να το θυμάστε... Μέχρι το τέλος της κούρσας θα χρειαστεί πολλές "ενέσεις" (κοινώς μετεγγραφές "στελεχών" - βουλευτών) για να μπορέσει να εισέλθει στη Βουλή με ένα αξιοπρόσεχτο ποσοστό.

Υ.Γ.
Η ομολογία ωστόσο του καθεστώτος, ειδικότερα στην τελευταία δημοσκόπηση της GPO για MEGA - Πρετεντέρη,  ότι Αν.Ελ. - ΠΑΣΟΚ έχουν ελάχιστες πιθανότητες εισόδου στη Βουλή και η ΔΗΜΑΡ έχει καταβαραθρωθεί είναι σημάδια της επερχόμενης Νίκης των Εθνικιστών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών