Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2014

Αποκάλυψη από την «Δημοκρατία»: Αν ανοίξει πάλι η σκανδαλολογία, η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί δεύτερη δύναμη!


Αποκάλυψη από την «Δημοκρατία»: Αν ανοίξει πάλι η σκανδαλολογία, η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί δεύτερη δύναμη!

Μια εικόνα από το κοντινό πολιτικό μέλλον περιγράφει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Δημοκρατία» Μανώλης Κοττάκης με το κυριακάτικο άρθρο του. Κάτω από τον τίτλο «οι ανιστόρητες επιλογές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» ο Κοττάκης προσπαθεί να αποδομήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βασιζόμενος στην πολιτική αναξιοπιστία που διέπει το συγκεκριμένο συνονθύλευμα.
Σ' ένα σημείο του κειμένου του ο Κοττάκης γράφει τα εξής ενδιαφέροντα: «Το σίριαλ της σκανδαλολογίας του 2010 επέτρεψε στη Χρυσή Αυγή να γιγαντωθεί πάνω στις πλάτες της πολιτικής. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ο ....
πρώτος ακούσιος χορηγός επικοινωνίας της! Τούτων δοθέντων, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο καλό σενάριο, να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση που θα ανοίξει και πάλι τον ασκό του Αιόλου, το αποτέλεσμα θα είναι να αναδειχθεί η Ακροδεξιά - που θα βρει την καύσιμη ύλη που της λείπει - σε δεύτερη δύναμη του πολιτικού συστήματος».
Είναι σαφές το μήνυμα το οποίο θέλει να περάσει ο δημοσιογράφος: ότι η αναζωπύρωση των σκανδάλων της συγκυβέρνησης θα ωφελήσει σε γιγαντιαίο βαθμό την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία ως το μόνο καθαρό από σκάνδαλα κόμμα θα αναδειχθεί «σε δεύτερη δύναμη του πολιτικού συστήματος»,  όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Κοττάκης.
Είναι ολοφάνερο, επομένως, γιατί το πολιτικό και εκδοτικό σύστημα πολεμάει τόσο λυσσαλέα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Επειδή το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν «τα βρήκε» με τους ενόχους της σημερινής κατάντιας του Τόπου, αλλά μένοντας Πιστό στις Ιδέες του και στην αποστολή του απέναντι στην Πατρίδα και τον Λαό συνεχίζει να κηρύττει την πολιτική απελευθέρωση της Χώρας από τους κάθε είδους δυνάστες της.
Οι επόμενες εκλογές, αναμφίβολα, θα αποτελέσουν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία για τους πάσης φύσεως εκπροσώπους τους καθεστώτος.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών