Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2014

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: “TA THΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;

talilos til

Πριν λίγο καιρό η βρετανική Vodafone είχε παραδεχθεί πως οι μυστικές υπηρεσίες έχουν άμεση πρόσβαση στις υποδομές των εταιριών τηλεπικοινωνιών με αποτέλεσμα να καταγράφουν τηλεφωνήματα και μηνύματα. Η βρετανική Vodafone δεν στοιχειοθέτησε αυτά τα συμπεράσματα μόνο για την Μεγάλη Βρετανία, αλλά και για τα περισσότερα από τα 29 κράτη της Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται.
 
Ιδού η παραδοχή, που γεννά χιλιάδες ερωτήματα, από το στόμα Έλληνα Βουλευτή:
 
«Εμείς οι βουλευτές έχουμε προειδοποιηθεί ότι.... τα τηλέφωνά μας πιθανόν να παρακολουθούνται». «Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι παρακολουθούνται, όσοι έχουν κάποια σχέση εξουσίας, εδώ παρακολουθούσαν τον Καραμανλή, η Vodafone, κι εσάς κύριε Παπαδάκη, είναι σίγουρο», ανέφερε ακόμα ο Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
 
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής το ξέρουν καλά αυτό! Έχει αποδειχθεί, εξάλλου, αφού συνομιλίες τους, σε ανύποπτο χρόνο και επειδή εξυπηρετεί την προπαγάνδα του καθεστώτος, έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με την απαραίτητη παρέμβασης της μονταζιέρα του Μαξίμου, βεβαίως βεβαίως. 
 
Το θέμα είναι πως με αυτή τη φράση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος «άναψε φωτιές» και σε σχέση με τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει προεδρικής εκλογής.
 
Λοιπόν; Θα παρέμβει η δικαιοσύνη να μάθουμε, ποιος και γιατί παρακολουθεί και με ποιο όφελος; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών