Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

Τα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται: Ο Ψαρράς υμνεί τον Δένδια!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αριστερά και δεξιά είναι ένα και το αυτό. Δούλοι των σιωνιστών και λάτρεις του ανθελληνισμού και του υλισμού.

Πατώντας πάνω στην κοινή επιθυμία τους για εξόντωση του μόνου γνήσιου αντισυστημικού Πολιτικού Φορέα, ο σεσημασμένος πολέμιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Δημήτρης Ψαρράς, με κείμενο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», υμνεί στην ουσία τον έτερο πολέμιο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών Νίκο Δένδια. Υπό τον τίτλο «Δίβουλη η ΝΔ μπροστά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και υπότιτλο «Ο Ν.Δένδιας είναι ο μόνος που τηρεί το «εμπάργκο» στις ερωτήσεις των Βουλευτών της ναζιστικής οργάνωσης» ο Ψαρράς, με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι...
άλλοι υπουργοί δεν ακολουθούν το παράδειγμα του Δένδια και απαντούν στις ερωτήσεις των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το «επιχείρημα του» συνοψίζεται στο ότι δεν είναι δυνατόν να απαντούν στις ερωτήσεις των Χρυσαυγιτών Βουλευτών «παρά την σωρεία των αποκαλύψεων για την δράση της Οργάνωσης». Είναι προφανές ότι ο Ψαρράς έχει αναγορεύσει τον εαυτό του σε απόλυτο κριτή του τι πρέπει να γίνεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, όπως αυτό προέκυψε επίσημα από τις πρόσφατες ευρωεκλογές, δεν θα κρίνεται με βάση την Πολιτική και Κοινοβουλευτική της δραστηριότητα, αλλά με βάση την εμπαθή επιθυμία του Ψαρρά.

Βέβαια, από τον ευρίσκοντα «τεκμήρια αθωότητας» στον Μαζιώτη, τον υπερασπιστή του παρακρατικού indymedia (το οποίο στοχοποιεί ανοιχτά όποιους θέλει, αλλά παραμένει ανέγγιχτο και ανενόχλητο), τον συμπαραστάτη σε φιλοσκοπιανούς, ψευτομακεδόνες, και εξτρεμιστικά στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητας και φυσικά τον παριστάνοντα «τον Αλέκο» στις σφαγές της Γάζας δεν περιμέναμε κάτι το διαφορετικό. Ο δεδηλωμένος αντεθνικισμός του (διαβάζεται και ως ανθελληνισμός) τον κάνει να ξεπερνά τις όποιες ιδεολογικές (…) διαφορές του με φιλελεύθερους, αφού υπάρχει η κοινή βάση εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού και της Πολιτικής του έκφρασης, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Τελειώνοντας το άρθρο του ο Ψαρράς γράφει τα εξής: «Ο ανασχηματισμός και η τοποθέτηση του Βασίλη Κικίλια στη θέση του αρμόδιου Υπουργού δεν μετέβαλε αυτή την πρακτική. Ο νέος υπουργός συνέχισε την πρακτική του κ. Δένδια. Αλλά μη φανταστεί κανείς ότι η κυβέρνηση επέλεξε αυτό ειδικά το υπουργείο για να στείλει μήνυμα στους πολίτες ή και στην ίδια τη Χρυσή Αυγή. Από τη στιγμή που ο κ. Δένδιας ανέλαβε το Υπουργείο Ανάπτυξης, διέκοψε και σ΄αυτό τις κοινοβουλευτικές απαντήσεις στη Χρυσή Αυγή. Στις 27/5/2014 επί Κωστή Χατζηδάκη το υπουργείο απάντησε για τελευταία φορά σε χρυσαυγίτη Βουλευτή. Μήπως πρέπει να περιμένουμε να περάσει ο κ. Δένδιας από όλα τα υπουργεία, ώστε να αποκτήσει επιτέλους η κυβέρνηση ενιαία στάση, και να πάψει να κλείνει το μάτι στη "γραμμή Μπαλτάκου"»

Βλέπουμε ότι τα εύσημα παίρνει και ο νέος υπουργός ΠΡΟΠΟ Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος συνεχίζει την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και θρασύδειλη τακτική του προκατόχου του. «Όλα τα λεφτά» όμως, είναι η… αποθέωσή του Ψαρρά, προς το πρόσωπο του Δένδια, όταν κάνει την πρόταση να περάσει ο Δένδιας απ΄όλα τα υπουργεία για να αποκτήσει η κυβέρνηση ενιαία στάση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι ο Ψαρράς δεν διαθέτει Ιδεολογία. Εκτός και αν θεωρείται ως ιδεολογία η μακροχρόνια και απίστευτη εμμονή του στην «έρευνα» εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το γεγονός ότι ένας τύπος σαν τον Ψαρρά, ο οποίος εξέδωσε το τελευταίο λασπολογικό του βιβλίο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την χορηγία της Γερμανικής κυβέρνησης, υμνεί τον Δένδια – με τις γνωστές καταγγελίες εις βάρος του για τις σχέσεις με τον διεθνή σιωνισμό και την μασονία- μπορεί να οδηγήσει τον καθένα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για πολλά πράγματα και φυσικά για τα αίτια της ανήθικης και παράνομης δίωξης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών