Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

Πρετεντέρης: «Στη δημοκρατία όλοι συνομιλούν μεταξύ τους» - Εξαιρείται η Χρυσή Αυγή

Οι πάσης φύσεως εκπρόσωποι του καθεστώτος και της νοηματικής – λεκτικής απάτης του «συνταγματικού τόξου» πολύ συχνά πέφτουν σε αντιφάσεις, οι οποίες αν μη τι άλλο φανερώνουν την υποκρισία που τους διέπει, καθώς και την επιλεκτική διάθεση που έχουν απέναντι στην ελευθερία του λόγου, τον πλουραλισμό των απόψεων και την ανεμπόδιστη  διακίνηση των ιδεών. Ο υπάλληλος του ΔΟΛ Γιάννης Πρετεντέρης αποτελεί μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση.
Στο «Βήμα» της Κυριακής και στο άρθρο του «Ο δρόμος για την Κόλαση», ο Πρετεντέρης αναπτύσσοντας το σκεπτικό του λέει προς το τέλος του κειμένου τα εξής:

«Στη δημοκρατία, βλέπετε, δεν υπάρχει επιλογή συνομιλητών. Όλοι συνομιλούν μεταξύ τους και ο λαός κρίνει. Διότι όλοι οι συνομιλητές νομιμοποιούνται από την ίδια τη δημοκρατία και δεν χρειάζονται ούτε την αποδοχή ούτε την έγκριση των πολιτικών αντιπάλων τους. Διαφορετικά είναι...
τα πρώτα βήματα στον δρόμο για την Κόλαση τα οποία (μου αρέσει πάντα να υπενθυμίζω…) είναι στρωμένα με καλές προθέσεις».

Έχει πολύ θράσος ο εκσυγχρονιστής «φαν» του Σημίτη, με τέτοιου είδους λεγόμενα. «Όλοι συνομιλούν μεταξύ τους», λέει δίχως να αισχύνεται. Προφανώς όταν λέει «όλοι» εννοεί μόνο όσοι συμβαδίζουν με τις απόψεις, τα συμφέροντα και τα γούστα των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ, γιατί εις ό,τι αφορά την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τόσο αυτός όσο και οι όμοιοί του όχι μόνο αρνούνται να της δώσουν δικαίωμα λόγου, αλλά την λασπολογούν ανέντιμα και παράνομα.

Μάλιστα στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι ο Λαός που την κρίνει, αλλά κάποιοι ελεγχόμενοι από την κυβέρνηση δικαστικοί, οι οποίοι εξυπηρετούν τα στενά συντηρητικά της συμφέροντα. Με αναίδεια ο συγκεκριμένος υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λέει ότι «όλοι οι συνομιλητές νομιμοποιούνται από την ίδια τη δημοκρατία», αλλά αυτός και το σινάφι του τρέμουν στην ιδέα να έρθουν σε αντιπαράθεση απόψεων με κάποιον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γι’ αυτό προχωρούν στην πιο ενδεδειγμένη για την συγκεκριμένη κατάσταση «λύση»: Την απόλυτη φίμωση των θέσεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε συνδυασμό με την συνεχή λασπολογία εναντίον του. Είναι ολοφάνερο ότι στην περίπτωση του Πρετεντέρη και των αφεντικών του ο δρόμος για την Κόλαση δεν είναι στρωμένος με καλές προθέσεις, αλλά με συνειδητό μίσος για την διαφορετική άποψη που δεν υποτάσσεται στα σχέδια εξυπηρέτησης των δικών τους σκοπών.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών