Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο… ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

australia-afisa660
Γράφει ο Αντίοχος.

Προ ημερών, κάποιο «φυντάνι» ονόματι Νικόλας Κότσιρας, έλκων την καταγωγή του από τα μέρη του πρωθυπουργού των Γερμανών, βουλευτής της πόλης Μπουλίν Αυστραλίας, έδωσε συνέντευξη στην (πρώην σοβιετική…) φυλλάδα του Μπόμπολα, με τίτλο «Ξεσκέπασε τη Χρυσή Αυγή».
Όπως εξηγεί η (πρώην σοβιετική…) φυλλάδα, ο λεγάμενος «έστησε στον τοίχο τους Ελληνοαυστραλούς χρυσαυγίτες», ενώ τονίζει πως «δεν ήταν η πρώτη φορά που ο....
κ. Κότσιρας τα έβαλε με τη Χρυσή Αυγή, καθώς πριν από λίγο καιρό ζήτησε να απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα των ευρωβουλευτών της».
Ο ίδιος, μιλώντας στην (πρώην σοβιετική…) φυλλάδα –άγνωστο σε ποια γλώσσα- είπε μεταξύ άλλων, πως: «Η Χρυσή Αυγή δεν αντιπροσωπεύει ούτε την Αυστραλία στην οποία θέλω να ζήσω, ούτε την Ελλάδα με την οποία θέλω να έχω σχέση».
Δεν αντιπροσωπεύουμε, λοιπόν, την «αντιρατσιστική» Αυστραλία που θέλει να ζήσει ο κύριος, γιατί είμαστε… ρατσιστές!
Επί τη ευκαιρία, για να δούμε πόσο «αντιρατσιστική» είναι η Αυστραλία του… αντιρατσιστικά υπερήφανου αυτού κυρίου…
Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η «αντιρατσιστική» Αυστραλία (ένα νέο κράτος που ιδρύθηκε από τυχοδιώκτες-χρυσοθήρες αποίκους, που εξόντωσαν ανελέητα τον ιθαγενή πληθυσμό της…), λανσάρει μια νέα… αντιμεταναστευτική καμπάνια, με το σαφές σύνθημα-μήνυμα, που απευθύνεται στους επίδοξους μετανάστες: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Δεν θα κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας»
Μάλιστα, η σχετική αφίσα του… αντιρατσιστικού αυτού κράτους, συμβολικά έχει φόντο μια βάρκα να περιπλανιέται στη φουρτουνιασμένη θάλασσα (πάλι καλά που η τρομακτική αυτή εικόνα δεν έχει και… καρχαρίες, που αφθονούν στις θάλασσες της Αυστραλίας…). Το μήνυμα και στο σχετικό βίντεο έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες, εκείνες από τις οποίες κυρίως προέρχονται οι επίδοξοι μετανάστες.
Στα δε «ψιλά γράμματα» της αφίσας, υπάρχει και νέα προειδοποίηση: «Μην πιστεύετε τους δουλεμπόρους, μη σπαταλάτε τα χρήματά σας και μη διακινδυνεύετε τη ζωή σας, διότι ότι ακούτε είναι ψέματα: στην Αυστραλία δεν πρόκειται να γίνετε δεκτοί. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει υιοθετήσει τα σκληρότερα μέτρα προστασίας των συνόρων της».
Και για να κάνει ακόμα πιο σαφές το… αντιρατσιστικό της μήνυμα και να μην υπάρχουν παρανοήσεις, ότι μπορεί να υπάρξει έλεος στους φουκαράδες και τα γυναικόπαιδα, σημειώνει τα εξής: 
«Όποιο πλεούμενο εντοπιστεί να προσπαθεί να εισέλθει παράνομα στα χωρικά ύδατα της Αυστραλίας, θα το σταματήσουμε και θα το οδηγήσουμε με ασφάλεια εκτός συνόρων. Αυτό αφορά τους πάντες: Οικογένειες, παιδιά, ασυνόδευτα παιδιά, μορφωμένους και με δεξιότητες».
Σ’ αυτό λοιπόν το ανελέητο ρατσιστικό κράτος, μας απαγορεύει την είσοδο ο Κότσιρας και οι λοιποί… αντιρατσιστές!
Ωραίοι… “αντιρατσιστές…”
Τα συμπεράσματα δικά σας!
australia-afisa-3_1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών