Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Δεν υπάρχει ανθέλληνας που να μην λέει τα καλύτερα για το... Βενιζέλο! Η περίπτωση του κατσαπλιά Πρέσβη της Αλβανίας..


Ο Αλβανός πρέσβης αποθεώνει τον Βενιζέλο για την φιλοαλβανική του στάση

Μετά τα συγχαρητήρια της σιωνιστικής AJC στον Σαμαρά για τις παράνομες παρεμβάσεις του στην δικαστική εξουσία προκειμένου να πληγεί η Χρυσή Αυγή, ήρθε η σειρά του αντιπροέδρου της Χούντας, Ε. Βενιζέλου να δεχτεί τα συγχαρητήρια του πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα!
Με επιστολή του ο Αλβανός πρέσβης στην Ελλάδα Dashnor Dervishi, επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια της ελληνικής κοινής γνώμης σχετικά με την αλβανική προβοκάτσια που στήθηκε σε σερβικό έδαφος. Πρόκειται για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας στο Βελιγράδι, όπου Αλβανοί προβοκάτορες εν γνώσει της αλβανικής κυβέρνησης οδήγησαν στη.....
διακοπή του αγώνος, εξαιτίας ενός drone με τη σημαία της «μεγάλης Αλβανίας» το οποίο πέταξε εντός του γηπέδου.
Πέραν των φαιδροτήτων που επικαλείται ο Αλβανός πρέσβης επιδιώκοντας να παρουσιάσει το άσπρο ως μαύρο, «όλο αυτό επειδή μία σημαία-χάρτης πέταξε πάνω από το γήπεδο (κανείς δεν γνωρίζει ακόμα από ποιόν), σε ένα στάδιο όπου ανάμεσα στους 50 παρόντες αλβανούς αντιστοιχούσαν οι κραυγές 30 χιλιάδων Σέρβων οπαδών», την ίδια ώρα κατά την οποία οι Αλβανοί έχουν ήδη δημοσιοποιήσει και βίντεο με τον τρόπο που πέρασαν τη σημαία στη Σερβία, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα εγκώμιά του για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της Χούντας, Ε. Βενιζέλο.
Αναφέρει ο πρέσβης της Αλβανίας: «επί τη ευκαιρία, θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και τον σεβασμό μου για τις ανώτερες Ελληνικές Αρχές, με ειδική αναφορά στην πολύ μετρημένη και προσεχτική τοποθέτηση του Υπουργείου Εξωτερικών και του Προέδρου της χώρας, για την εποικοδομητική αντιμετώπιση του συμβάντος, επικεντρώνοντας την προσοχή με αυτοσυγκέντρωση και αντανακλώντας σε μια πραγματικότητα όπου το μέλλον της περιοχής μας δεν ανήκει στο παρελθόν, αλλά στην ευρωπαϊκή προοπτική, με όλες της τις παραμέτρους».
Βεβαίως η αλβανική αναφορά, οφείλεται στην κατάπτυστη τοποθέτηση Βενιζέλου μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αλβανική προβοκάτσια, τοποθέτηση η οποία όχι μόνο αθώωνε τους Αλβανούς προβοκάτορες, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίασε το θέμα ως. διμερές μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας. Όλα αυτά ενώ η σημαία της «μεγάλης Αλβανίας» περιείχε ελληνικά εδάφη και τμήματα της ελληνικής επικράτειας, με τον Αλβανό πρωθυπουργό να δηλώνει περήφανος για τους «ήρωες» Αλβανούς ποδοσφαιριστές, χαιρετίζοντας κατ' ουσίαν την προβοκάτσια!
Την ώρα που τα ελεγχόμενα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης κάνουν λόγο για αλβανικό εθνικισμό, σημειώνοντας με αφελή σκοπιμότητα πόσο ζημιώνει ο εθνικισμός την ειρήνη και την ομαλότητα, αξίζει να επισημάνουμε πως η αλβανική κυβέρνηση που έστησε την προβοκάτσια είναι μια κυβέρνηση σοσιαλιστική, το δε κόμμα του Έντι Ράμα, αδελφό του ΠΑΣΟΚ αλβανικό σοσιαλιστικό κόμμα! Εξ ου και οι θερμές ευχαριστίες των Αλβανών προς τον Ε. Βενιζέλο, τον προστάτη του αλβανικού ανθελληνισμού και θράσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών