Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Μέχρι και ο Δένδιας "αδειάζει" το Σαμαρά... "Τελειωμένος" ο Πρωθυπουργός ακόμη και για τους Υπουργούς του!

dendias-5-60
Όσο πλησιάζει η ώρα της προεδρικής εκλογής, που θα μας οδηγήσει μετά βεβαιότητας σε πρόωρες εκλογές και εκπαραθύρωση του φον Αντωνάκη όχι μόνο από την πρωθυπουργία, αλλά και από την αρχηγία της νουδούλας, τόσο εντείνονται οι διαφοροποιήσεις από τη «γραμμή Μαξίμου», των δελφίνων που περιμένουν πως και πώς να πάρουν τη νουδούλα στα χέρια τους.
Έτσι, μιλώντας στον Real fm, για το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το ΔΝΤ, ο δελφίνος Δένδιας διαφοροποιήθηκε εμφανώς από το «ποίημα» του φον Αντωνάκη. «Εγώ δεν είμαι της λογικής του να.....
φύγει ή να μείνει. Ούτως ή άλλως η χώρα έχει μια σύμβαση ακόμη δυο ετών με το ΔΝΤ. Αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι τώρα, στις 31/12/2014, λήγει το τεράστιο κομμάτι αυτής της συμφωνίας. Δηλαδή το μνημόνιο που αφορά τη σχέση μας με τους Ευρωπαίους εταίρους και φίλους μας. Και μένει ένα μικρό κομμάτι που είναι το ΔΝΤ, που είναι κάτι δισ. ευρώ. Και εκεί γίνεται μια διαπραγμάτευση, διότι το ύψος αυτού του ποσού δεν δικαιολογεί τη μορφή της εποπτείας η οποία σήμερα ασκείται».
(ΥΓ): Θα την πληρώσεις πολύ ακριβά τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, Αντωνάκη!  Διότι, όλα από κει ξεκινάνε… Έκανες μάγκα έναν ασήμαντο και παντελώς αποτυχημένο υπουργό. Αλλά και προνομιακό συνομιλητή των διεθνών προστατών σου… Και τώρα που πέφτεις, κάνει παιχνίδι μαζί τους και θέλει και την αρχηγία. Πάρε να’ χεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών