Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: "Δεν πρόκειται ποτέ να μας σταματήσουν τα θλιβερά υποχείρια της κλεπτοκρατίας"

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Νέο βίντεο ντοκουμέντο καίει τους σκευωρούς - Το έθαψαν τα ΜΜΕ της διαπλοκής

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας το χρηματιστήριο αξιών Αθηνών έκανε μία εντυπωσιακή βουτιά και ταυτόχρονα τα spreads εκτινάχθηκαν και θύμισαν τις αλησμόνητες εποχές του GAP. Ο Σαμαράς κλειδώθηκε στο Μαξίμου και τα κανάλια προσπάθησαν πανικόβλητα να κουκουλώσουν τα τρομερά νέα: «η σταθερότητα και το success story ήταν τελικά μία μεγάλη απάτη!». Την στιγμή εκείνη εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός ο «παναθηναϊκάκιας». Ο πιστός ακόλουθος του Σαμαρά, στην δύσκολη στιγμή ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Έτσι, αντί ο αδαής λαός να κοιτά το οικονομικό χάος που μας βύθισε η συγκυβέρνηση, προσηλώθηκε στην... νέα Χρυσαυγιάδα. Ο εισαγγελέας Ντογιάκος έκανε το θαύμα του και έσωσε το αφεντικό του από νέα καταβαράθρωση  των ποσοστών της ΝΔ.

Λίγο αργότερα αναρτήθηκε στον ρωσικό ιστότοπο rutube ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτο εξηγούσε όλο το βρώμικο παρασκήνιο της υπόθεσης. Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, τον επί είκοσι χρόνια στενότερο συνεργάτη του Σαμαρά: «ο εισαγγελέας Ντογιάκος είναι ΣΙΓΟΥΡΑ υποχείριο του Σαμαρά»! Αμέσως χτύπησε συναγερμός στα...
ελεγχόμενα ΜΜΕ των νταβατζήδων. Δόθηκε αυστηρή εντολή να θαφτεί η είδηση και να μην γίνει η παραμικρή αναφορά στο νέο βίντεο-ντοκουμέντο. Μέσα σε ελάχιστες ώρες όμως η συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε δεκάδες χιλιάδες θεάσεις και οι μεθοδεύσεις Σαμαρά έγιναν γνωστές στο πανελλήνιο.


Την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα που περιέγραψε ο Μπαλτάκος επιβεβαίωσε και η περίφημη εισαγγελική πρόταση των 700 σελίδων. Μέσα στον άπειρο όγκο του δήθεν δικογραφικού υλικού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Για να καλύψει την απόλυτη ένδειά του ο Ντογιάκος έφτασε στα όρια του αυτοεξευτελισμού, γράφοντας στην πρότασή του τρομερές ανοησίες. Λέει για παράδειγμα ότι... όποιος κατέχει μπαστούνι του μπέηζ-μπολ ανήκει στην εγκληματική οργάνωση, γιατί τέτοια είδη εμπορεύεται ο Παναγιώταρος! Με αυτό το φοβερό και τρομερό επιχείρημα συνδέει δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία πακιστανού με την Χρυσή Αυγή! Επειδή στο σπίτι του ενός βρέθηκε μπαστούνι του μπέιζμπολ, συμπεραίνουμε ότι το κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» φέρει ποινικές ευθύνες για την εν λόγω πράξη, καθώς στο εμπορικό κατάστημα του βουλευτή Παναγιώταρου πωλούνται αντίστοιχα είδη. Μιλάμε για την ύστατη κατάντια ατόμων που παριστάνουν τους δικαστικούς και είναι απόλυτα συνυπεύθυνα για την παρακμή της Πατρίδας μας.

Οι 650 από τις 700 σελίδες του πορίσματος είναι μία επανάληψη του σαθρού κατηγορητηρίου επί 70 φορές, μία φορά για κάθε κατηγορούμενο. Στις 50 σελίδες που απομένουν περιέχονται μόνο ομιλίες και άρθρα βουλευτών μας, που σύμφωνα με τον Ντογιάκο: «μπορεί να φαίνονται ως πολιτικές ομιλίες στον πολύ κόσμο, αλλά στην πραγματικότητα προτρέπουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης σε πράξεις βίας»! Στην συγκεκριμένη ενότητα έχω την τιμητική μου, καθώς αναφέρονται αρκετές δηλώσεις μου, όπως: «δεν γουστάρουμε τα βουλευτικά προνόμια... τους τρίψαμε όλα αυτά τα προνόμια στην μούρη... ούτε αυτοκίνητα έχουμε, ούτε αστυνομίες να μας συνοδεύουν... μόλις μπούμε μέσα στο άντρο της διαφθοράς και των εγκληματικών πολιτικάντηδων θα ανατραπούν τα πάντα... η βουλή θα γίνει μεμιάς Άγιος Παντελεήμονας».

Δεν γνωρίζω αν καταφέραμε τελικά να κάνουμε την βουλή Άγιο Παντελεήμονα, δηλαδή εκκλησία. Σίγουρα όμως φτάσαμε πολύ κοντά στον στόχο της πλήρους ανατροπής της κλεπτοκρατίας και του προδοτικού κατεστημένου. Αυτός είναι και ο λόγος που το Σύστημα μας φυλάκισε παράνομα και χρησιμοποίησε επίορκους υπαλλήλους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά του.
Σε άλλα σημεία της καταγέλαστης πρότασής του ο Ντογιάκος αναφέρει ως επιβαρυντικά στοιχεία τα... τατουάζ που φέρουν κάποιοι βουλευτές μας ή ότι ο Ηλιόπουλος είχε υψώσει μία φορά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, απαντώντας σε μία παράνομη αντισυγκέντρωση αναρχικών. Λέει επίσης ότι χαλάσαμε το κλίμα και την ευπρέπεια της βουλής.

Πουθενά δεν λέει ότι κλέψαμε, ότι προδώσαμε ή ότι κάναμε οποιοδήποτε έγκλημα σε βάρος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Με απλά λόγια ομολογεί τους λόγους της παράνομης δίωξης σε βάρος του κόμματός μας. Είμαστε η μόνη γνήσια και αληθινή φωνή της Εθνικής Αντίστασης σε μία χώρα που ξεπουλιέται. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να μας σταματήσουν τα θλιβερά υποχείρια της κλεπτοκρατίας που μεταχειρίζονται κάθε παράνομο μέσο σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου.

Φυλακές Κορυδαλλού,
19 Οκτωβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών