Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

Πρόεδρος Πάνος: "Είμαστε η 13η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!"


Πρόεδρος Πάνος: Είμαστε η 13η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έληξε το συνέδριο των… ανεμοδαρμένων του Καμμένου, σε ατμόσφαιρα επίπλαστης ενότητας, με τον πρόεδρο Πάνο να αποκλείει κατηγορηματικά ότι θα βρεθούν οι 180 για να εκλέξουν πρόεδρο οι Σαμαροβενιζέλοι: «Δεν θα βρουν να αγοράσουν, δεν θα βρουν να εκβιάσουν 180 βουλευτές. Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο».
Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι οι βουλευτές του δε θα… λακίσουν, γιατί είναι… δεσμευμένοι: «Όποιος βγει αύριο από αυτή την αίθουσα θα δεσμεύεται με τις αποφάσεις του συνέδριο. Αυτή είναι δημοκρατία και στη δημοκρατία υπάρχει η αρχή της πλειοψηφίας». Βέβαια, στην αίθουσα που τα έλεγε αυτά τα μεγαλόστομα ο πρόεδρος Πάνος, ήταν και ο.....
βουλευτής του ο Μελάς, που έκανε τις γνωστές δηλώσεις όλες τις προηγούμενες ημέρες – μεταξύ των άλλων και πως υπάρχουν 4-5 βουλευτές μέσα στο μόρφωμα Καμμένου, που έχουν τις ίδιες… ανησυχίες μ’ αυτόν και πολύ το σκέπτονται να ψηφίσουν… σαμαροβενιζελικά. 
Ακόμη, ο… κοτερόβιος πρόεδρος Πάνος, δήλωσε ότι δεν έχει offshore εταιρείες: «Δεν έχω offshore, είμαι φτωχότερος από τότε που μπήκα στην πολιτική». Κρατάμε τη δήλωσή του για τις offshore στο αρχείο μας, αλλά είπε κανένας ότι έχει; Όσο για το αν είναι φτωχότερος από τότε που μπήκε στην πολιτική, μια ματιά στα περιουσιακά του στοιχεία, σ’ αυτά τουλάχιστον που καταγράφονται στο πόθεν έσχες του, πείθουν για το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που δήλωσε…
Τέλος, για… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ως δέλεαρ στα στελέχη του την προοπτική της εξουσίας, αποκαλύπτοντας ότι έχει γίνει η 13η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε μαζί (σ.σ. εννοεί με τον ΣΥΡΙΖΑ)και θα βάλουμε στο πλάι τις διαφορές μας. Θα ξεκαθαρίσουμε δημόσια τις θέσεις μας για να αποτελέσουμε τη μεγάλη συμμαχία για να ανατρέψουμε αυτή τη κυβέρνηση. Προχωρούμε όλοι μαζί στη δημιουργία ενός δημοκρατικού αντιμνημονιακού μετώπου».
Καλά σαράντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών