Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

ΤΟ 63% ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο… ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;

LATHRO_5

Γράφει ο Αντίοχος

Ενδεχομένως να γνωρίζετε ότι στις πρόσφατες ανακοινώσεις του ο υπουργός «δικαιοσύνης» Μπάμπης Αθανασίου εξήγγειλε –μεταξύ των άλλων- και τη δυνατότητα ερωτικής συνευρέσεως των κρατουμένων, διότι αυτό ακριβώς υπήρχε σαν τίτλος σε όλα τα διαδικτυακά ΜΜΕ.
Είπε κι άλλα πράγματα, όμως, ο κύριος Μπάμπης. Όπως για παράδειγμα, ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου του, το 63% των κρατουμένων των φυλακών είναι αλλοδαποί!
Ήτοι, το σύνολο των κρατουμένων ανέρχεται σε 11.988, εκ των οποίων οι 7.025 είναι αλλοδαποί.
Θα μπορούσαμε βέβαια με βάση αυτό το.....
αναμφισβήτητο δεδομένο να κάνουμε τους υπολογισμούς μας και να βγάζαμε το συμπέρασμα ότι οι αλλοδαποί που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι πολύ πιο επιρρεπείς στο έγκλημα από τον ντόπιο πληθυσμό, αλλά αυτό με τα σημερινά δεδομένα είναι… ρατσισμός και ως γνωστόν ο «ρατσισμός» απαγορεύεται και δια νόμου πλέον…
Εκείνο που δεν είπε ο κύριος Μπάμπης, είναι για ποια αδικήματα είναι συνήθως κρατούμενοι οι Έλληνες και για ποια οι αλλοδαποί. Διότι, αδίκημα είναι και τα χρέη προς το δημόσιο, αδίκημα και η ληστεία μετά φόνου, ας πούμε. Και δεν το είπε ο –κατά τα άλλα- λαλίστατος υπουργός, όχι γιατί του διέφυγε, ούτε γιατί δεν το γνωρίζει. Αλλά, γιατί και πάλι το συμπέρασμα θα ήταν… ρατσιστικό (άκρως… ρατσιστικό) κι όπως προείπαμε, ο ρατσισμός απαγορεύεται στο Σαμαροβενιζελιστάν. Κι αν η αλήθεια δε συμφωνεί με τον επίσημο «αντιρατσισμό», τόσο το χειρότερο για την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών